GK logo kalasz
Bemutatkozás


GK logo kalasz
Híreink


GK logo kalasz
Szolgáltatásaink
GK logo kalasz
Bemutatkozás
GK logo kalasz
Híreink
GK logo kalasz
Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

scrollup

fooldal gazdakontrollMi, a Gazda Kontroll Kft. munkatársai, mezőgazdasági szaktanácsadást, pályázatírást és könyvelést vállalunk ügyfeleink számára, ezen felül segítséget nyújtunk gazdaság optimalizálás, gazdaság átadás esetében. Ennek megfelelően partenerink első sorban a mezőgazdasági termelők közül kerülnek ki.

Csapatunk minden tevékenységi körünkbe tartozó feladat kapcsán több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembert tud biztosítani. Több, mint húsz éves szakmai múltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, megbízóink segítségére tudunk lenni, hogy biztonságban érezhessék vállalkozásukat!

 

hungary

pipaSzaktanácsadás,
hogy megfeleljen a jogszabályoknak, hogy a legjobbat hozzuk ki a lehetőségeiből!

pipaGazdaság-optimalizálás,
hogy pénzügyei a legoptimálisabban alakuljanak.

pipaGazdaság átadás,
hogy a generációváltás zökkenőmentes legyen.

pipaPályázatírás,
hogy beruházásai támogatással valósulhassanak meg.

pipaKönyvelés,
hogy ne legyen gondja a számokkal.


Híreink

scrollup

Partner INFO - A VP és a MAHOP pályázati felhívásai – 2020. március 23.

A levelünk mellékletében található összefoglaló táblázattal szeretnénk tájékoztatni a Vidékfejlesztési Program (VP) és a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program (MAHOP) keretében meghirdetett pályázati felhívásokról és a jelenleg is nyitva álló támogatási intézkedések kérelmezési időszakairól.

Partner INFO - Aktuális információk a támogatások és adózás kapcsán

A mezőgazdasági termelőket – ugyan különböző mértékben –, de szintén érinthetik a kialakult járványügyi helyzet hatásai.

Partner INFO - Előkészületek a 2020. évi egységes kérelem benyújtásához

A Magyar Államkincstár közleménye alapján tájékoztatjuk, hogy a 2020. évi egységes kérelem (EK) kitöltési felülete – jelen állás szerint – várhatóan 2020. április 6-án fog megnyílni.

Partner INFO - Tájékoztatás járványügy kapcsán

Tájékoztatjuk, hogy a jelenlegi járványveszélyes helyzetre tekintettel az ügyfélfogadást és ügyféllátogatást határozatlan ideig szüneteltetjük. A kollégáink telefonon és emailben elérhetőek, a munkát elővigyázatosságból otthonról végzik.

Partner INFO - Termőföld kifüggesztések 2020.03.16.

Mellékelten küldjük az aktuális termőföld kifüggesztések településlistáit.

Partner INFO - Vágósertés állatjóléti támogatás: kifizetési és „de minimis” nyomtatványok – 2020

Tájékoztatjuk, hogy megjelent a Magyar Államkincstár azon közleménye, mely a vágósertés (és tenyészkoca süldő) állatjóléti támogatás 2020. támogatási évi kifizetésének kérelmezéséhez, valamint a jogcímhez kapcsolódó csekély összegű („de minimis”) támogatás igényléséhez szükséges nyomtatványokat rendszeresíti.

Partner INFO - Anyajuhtartás támogatása 2020 – lejáró határidő!

Tájékoztatjuk, hogy a 2020. évi anyajuhtartás termeléshez kötött támogatására irányuló kérelmek benyújtási időszaka hamarosan lejár.

Partner INFO - Őstermelői igazolványok érvényesítése 2020: közelgő határidő!

Ismételten felhívjuk figyelmét, hogy azok az őstermelők, akik hatályos (ideiglenes vagy kártyaalapú) őstermelői igazolványuk mellett még nem rendelkeznek a 2020. évre vonatkozó értékesítési betétlappal, annak kiváltását – a jogfolytonosság megőrzése érdekében – 2020. március 20-ig kérelmezhetik.

Partner INFO - Az új borszőlő-ültetvény telepítések számára engedélyezhető terület nagysága – 2020

Tájékoztatjuk, hogy az Agrárminisztérium (AM) az új borszőlő-ültetvény telepítések számára engedélyezhető terület nagyságát a 2020. évre vonatkozóan 654 hektárban állapította meg.

Honlapunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Rendben