GK logo kalasz
Bemutatkozás


GK logo kalasz
Híreink


GK logo kalasz
Szolgáltatásaink
GK logo kalasz
Bemutatkozás
GK logo kalasz
Híreink
GK logo kalasz
Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

scrollup

fooldal gazdakontrollMi, a Gazda Kontroll Kft. munkatársai, mezőgazdasági szaktanácsadást, pályázatírást és könyvelést vállalunk ügyfeleink számára, ezen felül segítséget nyújtunk gazdaság optimalizálás, gazdaság átadás esetében. Ennek megfelelően partenerink első sorban a mezőgazdasági termelők közül kerülnek ki.

Csapatunk minden tevékenységi körünkbe tartozó feladat kapcsán több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembert tud biztosítani. Több, mint húsz éves szakmai múltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, megbízóink segítségére tudunk lenni, hogy biztonságban érezhessék vállalkozásukat!

 

hungary

pipaSzaktanácsadás,
hogy megfeleljen a jogszabályoknak, hogy a legjobbat hozzuk ki a lehetőségeiből!

pipaGazdaság-optimalizálás,
hogy pénzügyei a legoptimálisabban alakuljanak.

pipaGazdaság átadás,
hogy a generációváltás zökkenőmentes legyen.

pipaPályázatírás,
hogy beruházásai támogatással valósulhassanak meg.

pipaKönyvelés,
hogy ne legyen gondja a számokkal.


Híreink

scrollup

Partner INFO - Borászati melléktermékek begyűjtéséhez alkalmazandó költségtérítési összegek – 2019/2020

Tájékoztatjuk, hogy megjelent a Magyar Államkincstár azon közleménye, amely alapján meghatározhatók a 2019/2020-as borpiaci évre vonatkozó támogatási összegek a borászati melléktermékek lepárlásának közösségi támogatásához.

Partner INFO - Növényvédelmi gépek kötelező időszakos műszaki felülvizsgálata

Felhívjuk figyelmét, hogy a növényvédelmi tevékenységről szóló minisztériumi rendelet legutóbbi módosítása alapján kötelezővé válik a permetező gépek műszaki állapotának időszakos felülvizsgálata.

Partner INFO - A VP és a MAHOP pályázati felhívásai – 2019. augusztus 6.

A levelünk mellékletében található összefoglaló táblázattal szeretnénk tájékoztatni a Vidékfejlesztési Program (VP) és a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program (MAHOP) keretében meghirdetett pályázati felhívásokról és a jelenleg is nyitva álló támogatási intézkedések kérelmezési időszakairól.

Partner INFO - Borászati adatszolgáltatás – 2019. augusztus

Tájékoztatjuk a hegyközségi tagokat és a pincészeteket, hogy a borpiaci év végét (július 31.) követő kötelező borászati adatszolgáltatás dokumentumait az egyszerűsített adóraktár engedélyesének, valamint a kisüzemi bortermelőnek minden évben augusztus 1 – 15. között kell benyújtania a gazdasági aktáját vezető hegybíró részére (a július 31-i állapot szerint).

Partner INFO - Továbbra is nyitva az öntözési pályázat

Tájékoztatjuk, hogy az EMVA támogatások Irányító Hatósága (IH) módosította a „mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztése” című pályázati felhívás következő támogatás-kérelmezési határnapját.

Partner INFO - Új főállatorvosi határozat az afrikai sertéspestis miatti rendelkezésekről – 2019. július

Tájékoztatjuk, hogy az Országos Főállatorvos új határozatot adott ki az afrikai sertéspestis (ASP) elleni küzdelem hatékonyságának növelése érdekében. A határozat kiadását az ASP járványügyi helyzetének változása, valamint az Európai Bizottságnak a mentesítési tervvel kapcsolatos javaslatai és az egyes intézkedések felülvizsgálatai tették szükségessé.

Partner INFO - AKG: talajmintavétel és levélanalízis – 2019

Az alábbiakban szeretnénk felhívni az Agrár-környezetgazdálkodási kifizetések (AKG) intézkedésben (2015-ös és 2016-os is) résztvevő termelők figyelmét a talajmintavételre és a levélanalízis elvégzésére vonatkozó főbb előírásokra.

Zöldítés okosan és hasznosan

Ismét eljött az aratás és utána gazdanyelven a „zöldítés” ideje, azaz kerülnek földbe a másodvetések. Sokan meg is kerestek a héten ezzel kapcsolatban kérdéseikkel, hogy megfeleljenek az előírásoknak.

Partner INFO - Szőlőfelvásárlási- és értékesítési ajánlattételek: lejáró határidő!

Korábbi hírszolgáltatásunkban már közöltünk információkat arról, hogy a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) a 2019/2020. borpiaci évi borszőlő-felvásárlásokra vonatkozóan is elrendelte egy, az elmúlt évihez hasonló piacszervezési intézkedés alkalmazását.

Honlapunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Rendben