GK logo kalasz
Bemutatkozás


GK logo kalasz
Híreink


GK logo kalasz
Szolgáltatásaink
GK logo kalasz
Bemutatkozás
GK logo kalasz
Híreink
GK logo kalasz
Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

scrollup

fooldal gazdakontrollMi, a Gazda Kontroll Kft. munkatársai, mezőgazdasági szaktanácsadást, pályázatírást és könyvelést vállalunk ügyfeleink számára, ezen felül segítséget nyújtunk gazdaság optimalizálás, gazdaság átadás esetében. Ennek megfelelően partenerink első sorban a mezőgazdasági termelők közül kerülnek ki.

Csapatunk minden tevékenységi körünkbe tartozó feladat kapcsán több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembert tud biztosítani. Több, mint húsz éves szakmai múltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, megbízóink segítségére tudunk lenni, hogy biztonságban érezhessék vállalkozásukat!

 

hungary

pipaSzaktanácsadás,
hogy megfeleljen a jogszabályoknak, hogy a legjobbat hozzuk ki a lehetőségeiből!

pipaGazdaság-optimalizálás,
hogy pénzügyei a legoptimálisabban alakuljanak.

pipaGazdaság átadás,
hogy a generációváltás zökkenőmentes legyen.

pipaPályázatírás,
hogy beruházásai támogatással valósulhassanak meg.

pipaKönyvelés,
hogy ne legyen gondja a számokkal.


Híreink

scrollup

Partner INFO - Betakarítást követő HMKÁ előírások

Mint ismert, számos támogatás igénybevétele esetén (pl.: Egységes területalapú támogatás /SAPS/, Natura 2000, AKG, stb.) kötelező a Kölcsönös megfeleltetés, valamint az annak részét képező „Helyes Mezőgazdasági és Környezeti Állapot” (HMKÁ) előírásainak betartása.

Partner INFO - Zöldítés: másodvetések, diverzifikációs követelmények

Mint ismert, a zöldítési támogatás követelményei között szerepel, hogy a gazdálkodónak – néhány speciális eset kivételével – szántóterülete 5 százalékának megfelelő, ún. ökológiai jelentőségű területet (EFA terület) kell kijelölnie minden évben. Számos lehetőség közül az egyik leggyakoribb megoldás a nyár folyamán lekerülő növények után ökológiai jelentőségű másodvetések alkalmazása.

Partner INFO - Minőségrendszerekben való részvétel: új pályázat társadalmi egyeztetésen

Tájékoztatjuk, hogy az EMVA támogatások Irányító Hatósága (IH) új Vidékfejlesztési Programos (VP) pályázati felhívás tervezetét jelentette meg és tette közzé társadalmi egyeztetésre, melynek címe a következő:

Partner INFO - Méhcsaládok után igényelhető támogatás

Tájékoztatjuk, hogy megjelent az Agrárminisztérium (AM) azon rendelete, mely alapján a méhész gazdálkodók támogatást vehetnek igénybe méhcsaládjaik után.

Partner INFO - Élelmiszerlánc-felügyeleti díj 2019 – első részlet

Tájékoztatjuk, hogy az élelmiszerlánc-felügyeleti díj 2019. évre vonatkozó első részletének befizetési határideje e hónap végén lejár.

Partner INFO - Termőföld kifüggesztések 2019.07.03.

Mellékelten küldjük az aktuális termőföld kifüggesztések településlistáit.

Partner INFO - Piacszervezési intézkedések a szőlőértékesítésben – 2019

Tájékoztatjuk, hogy a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) a 2019/2020. borpiaci évi borszőlő-felvásárlásokra vonatkozóan is elrendelte egy, az elmúlt évihez hasonló piacszervezési intézkedés alkalmazását.

Partner INFO - A VP és a MAHOP pályázati felhívásai – 2019. július 1.

A levelünk mellékletében található összefoglaló táblázattal szeretnénk tájékoztatni a Vidékfejlesztési Program (VP) és a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program (MAHOP) keretében meghirdetett pályázati felhívásokról és a jelenleg is nyitva álló támogatási intézkedések kérelmezési időszakairól.

Indul az eddigi legnagyobb szociális földprogram!

Közel 1400 hektár állami földre pályázhatnak az önkormányzatok. Minden korábbinál nagyobb volumenű mezőgazdasági közfoglalkoztatási és szociális földprogramot indít a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA).

Honlapunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Rendben