GK logo kalasz
Bemutatkozás


GK logo kalasz
Híreink


GK logo kalasz
Szolgáltatásaink
GK logo kalasz
Bemutatkozás
GK logo kalasz
Híreink
GK logo kalasz
Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

scrollup

fooldal gazdakontrollMi, a Gazda Kontroll Kft. munkatársai, mezőgazdasági szaktanácsadást, pályázatírást és könyvelést vállalunk ügyfeleink számára, ezen felül segítséget nyújtunk gazdaság optimalizálás, gazdaság átadás esetében. Ennek megfelelően partenerink első sorban a mezőgazdasági termelők közül kerülnek ki.

Csapatunk minden tevékenységi körünkbe tartozó feladat kapcsán több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembert tud biztosítani. Több, mint húsz éves szakmai múltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, megbízóink segítségére tudunk lenni, hogy biztonságban érezhessék vállalkozásukat!

 

hungary

pipaSzaktanácsadás,
hogy megfeleljen a jogszabályoknak, hogy a legjobbat hozzuk ki a lehetőségeiből!

pipaGazdaság-optimalizálás,
hogy pénzügyei a legoptimálisabban alakuljanak.

pipaGazdaság átadás,
hogy a generációváltás zökkenőmentes legyen.

pipaPályázatírás,
hogy beruházásai támogatással valósulhassanak meg.

pipaKönyvelés,
hogy ne legyen gondja a számokkal.


Híreink

scrollup

Partner INFO - Agrárkár-enyhítés: megkezdődött a hozzájárulásokról szóló döntések kiküldése

Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Államkincstár megkezdte a 2019. évi agrárkár-enyhítési hozzájárulásokról szóló határozatok kiküldését az érintett gazdálkodók részére.

Partner INFO - Gázolaj jövedékiadó: irányadó olajárak

Az elmúlt években a jövedékiadóra vonatkozó rendelkezések számos ponton módosultak. Ezek közé tartozik a gázolaj jövedékiadó-visszatérítés szabályozása is.

Partner INFO - Élelmiszerlánc-felügyeleti díj 2019: közeleg az első részlet befizetési határideje!

Tájékoztatjuk, hogy az élelmiszerlánc-felügyeleti díj 2019. évre vonatkozó első részletének befizetési határideje hamarosan lejár.

Partner INFO - THÉT: tiltott növények – 2019

Felhívjuk a „Kompenzációs kifizetések természeti hátránnyal érintett területeken” című intézkedésben (THÉT) résztvevő termelők figyelmét, hogy az alábbi kultúrák termesztése esetén nem nyújtható THÉT támogatás:

Partner INFO - Termőföld kifüggesztések 2019.07.22.

Mellékelten küldjük az aktuális termőföld kifüggesztések településlistáit.

Partner INFO - Meghívó

A Gazda Kontroll Kft.  tisztelettel meghívja Önt és munkatársait az ANDEST-2005 Bt. és a Lajoskomáromi Agrár Cégcsoport 2019. augusztus 2-án (pénteken) tartandó lajoskomáromi országos gépbemutatójára!

Partner INFO - Kincstári GIRO kódlista – 2019. július

Számos esetben előfordul, hogy a Magyar Államkincstár támogatást utal a termelők részére, de nem tudják pontosan megállapítani, hogy melyik támogatási jogcím vagy intézkedés keretében érkezett az összeg. A beazonosításban az ún. kincstári GIRO kódok segítenek az alábbiak szerint.

Partner INFO - Termelői csoportok, élelmiszer-feldolgozás, borászat: újabb pályázatok várhatók

Tájékoztatjuk, hogy az EMVA támogatások Irányító Hatósága (IH) új Vidékfejlesztési Programos (VP) pályázati felhívások tervezetét jelentette meg és tette közzé társadalmi egyeztetésre, melyek a következők:

Partner INFO - Az anyatehéntartás támogatásához kapcsolódó kiesés-pótlás bejelentése – 2019

Tájékoztatjuk az érintett gazdálkodókat, hogy a termeléshez kötött EU-s és átmeneti nemzeti anyatehéntartás támogatása jogcímek igénybevétele esetén a kérelemben bejelentett egyedek tenyészetből történő kiesésekor pótlási, valamint a Magyar Államkincstár felé történő bejelentési kötelezettség áll fenn.

Honlapunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Rendben