GK logo kalasz
Bemutatkozás


GK logo kalasz
Híreink


GK logo kalasz
Szolgáltatásaink
GK logo kalasz
Bemutatkozás
GK logo kalasz
Híreink
GK logo kalasz
Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

scrollup

fooldal gazdakontrollMi, a Gazda Kontroll Kft. munkatársai, mezőgazdasági szaktanácsadást, pályázatírást és könyvelést vállalunk ügyfeleink számára, ezen felül segítséget nyújtunk gazdaság optimalizálás, gazdaság átadás esetében. Ennek megfelelően partenerink első sorban a mezőgazdasági termelők közül kerülnek ki.

Csapatunk minden tevékenységi körünkbe tartozó feladat kapcsán több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembert tud biztosítani. Több, mint húsz éves szakmai múltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, megbízóink segítségére tudunk lenni, hogy biztonságban érezhessék vállalkozásukat!

 

hungary

pipaSzaktanácsadás,
hogy megfeleljen a jogszabályoknak, hogy a legjobbat hozzuk ki a lehetőségeiből!

pipaGazdaság-optimalizálás,
hogy pénzügyei a legoptimálisabban alakuljanak.

pipaGazdaság átadás,
hogy a generációváltás zökkenőmentes legyen.

pipaPályázatírás,
hogy beruházásai támogatással valósulhassanak meg.

pipaKönyvelés,
hogy ne legyen gondja a számokkal.


Híreink

scrollup

Partner INFO - AKG-s és nitrátérzékeny területek: követelmény a talajvizsgálati eredmények megléte

Felhívjuk figyelmét, hogy az Agrár-környezetgazdálkodási kifizetések (AKG) intézkedésben (2015-ös és 2016-os is) résztvevőknek, valamint a nitrátérzékeny területen gazdálkodóknak folyamatosan rendelkezniük kell „friss” talajvizsgálati eredményekkel az érintett földek vonatkozásában az alábbiak szerint.

Partner INFO - Méhészeti járművek, méhállomány egészségügyi kondíciójának megőrzése – beadható támogatási kérelmek

Felhívjuk figyelmét, hogy a Magyar Államkincstár megjelentette azon közleményeit, melyek egyes méhészeti „de minimis” támogatások igénylésének feltételeit részletezik az alábbiak szerint.

Partner INFO - Nitrátérzékeny területek lejáró tilalmi időszaka – 2020

Tájékoztatjuk, hogy a nitrátérzékeny területekre érvényes trágyakijuttatási tilalmi időszak hamarosan lejár.

Partner INFO - Baromfi- és sertéstartás: új telepfejlesztési pályázat várható

Tájékoztatjuk, hogy az EMVA támogatások Irányító Hatósága (IH) új Vidékfejlesztési Programos (VP) pályázati felhívás tervezetét jelentette meg és tette közzé társadalmi egyeztetésre, melynek címe a következő:

Partner INFO - Őstermelői igazolványok érvényesítése – 2020

Tájékoztatjuk, hogy azok az őstermelők, akik hatályos (ideiglenes vagy kártyaalapú) őstermelői igazolványuk mellett még nem rendelkeznek a 2020. évre vonatkozó értékesítési betétlappal, annak kiváltását – a jogfolytonosság megőrzése érdekében – 2020. március 20-ig kérelmezhetik.

Partner INFO - Támogatott állategészségügyi szolgáltatásokra vonatkozó jóváhagyási kérelem

Mint ismert, egyes állatbetegségek megelőzésével, illetve leküzdésével kapcsolatban az állattartóknak évek óta lehetőségük van támogatott állategészségügyi szolgáltatások igénybevételére (pl. állatorvosi vizsgálatok, immunizálás, gyógykezelés stb.).

Partner INFO - Ismét megnyílhat a borászati géptámogatás jogcíme

Felhívjuk figyelmét, hogy az Agrárminisztérium (AM) tervei szerint várhatóan ismét kiírásra kerül a borászati gépek, technológiai berendezések beszerzéséhez igényelhető támogatás.

Nitrát adatszolgáltatás: teendők és várható szankciók

A webGN után jöhet a nitrát adatszolgáltatás, amit jogilag az 59/2008. (IV. 29.) FVM rendelet szabályoz, amely a vizek mezőgazdasági eredetű nitrátszennyezéssel szembeni védelméről szól, megszabva az ehhez szükséges cselekvési programot, adatszolgáltatást és nyilvántartás rendjét.

Partner INFO - Környezetvédelmi adatszolgáltatások: változás a jelentések rendjében

Tájékoztatjuk, hogy egyes környezetvédelmi ügyekben a mezőgazdasági termelőknek is jelentési kötelezettsége keletkezhet, melyeket az idei évtől más módon, új elektronikus felületen keresztül kell teljesíteni az alábbiak szerint.

Honlapunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Rendben