GK logo kalasz
Bemutatkozás


GK logo kalasz
Híreink


GK logo kalasz
Szolgáltatásaink
GK logo kalasz
Bemutatkozás
GK logo kalasz
Híreink
GK logo kalasz
Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

scrollup

fooldal gazdakontrollMi, a Gazda Kontroll Kft. munkatársai, mezőgazdasági szaktanácsadást, pályázatírást és könyvelést vállalunk ügyfeleink számára, ezen felül segítséget nyújtunk gazdaság optimalizálás, gazdaság átadás esetében. Ennek megfelelően partenerink első sorban a mezőgazdasági termelők közül kerülnek ki.

Csapatunk minden tevékenységi körünkbe tartozó feladat kapcsán több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembert tud biztosítani. Több, mint húsz éves szakmai múltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, megbízóink segítségére tudunk lenni, hogy biztonságban érezhessék vállalkozásukat!

 

hungary

pipaSzaktanácsadás,
hogy megfeleljen a jogszabályoknak, hogy a legjobbat hozzuk ki a lehetőségeiből!

pipaGazdaság-optimalizálás,
hogy pénzügyei a legoptimálisabban alakuljanak.

pipaGazdaság átadás,
hogy a generációváltás zökkenőmentes legyen.

pipaPályázatírás,
hogy beruházásai támogatással valósulhassanak meg.

pipaKönyvelés,
hogy ne legyen gondja a számokkal.


Híreink

scrollup

Partner INFO - Kincstári GIRO kódlista – 2019. július

Számos esetben előfordul, hogy a Magyar Államkincstár támogatást utal a termelők részére, de nem tudják pontosan megállapítani, hogy melyik támogatási jogcím vagy intézkedés keretében érkezett az összeg. A beazonosításban az ún. kincstári GIRO kódok segítenek az alábbiak szerint.

Partner INFO - Termelői csoportok, élelmiszer-feldolgozás, borászat: újabb pályázatok várhatók

Tájékoztatjuk, hogy az EMVA támogatások Irányító Hatósága (IH) új Vidékfejlesztési Programos (VP) pályázati felhívások tervezetét jelentette meg és tette közzé társadalmi egyeztetésre, melyek a következők:

Partner INFO - Az anyatehéntartás támogatásához kapcsolódó kiesés-pótlás bejelentése – 2019

Tájékoztatjuk az érintett gazdálkodókat, hogy a termeléshez kötött EU-s és átmeneti nemzeti anyatehéntartás támogatása jogcímek igénybevétele esetén a kérelemben bejelentett egyedek tenyészetből történő kiesésekor pótlási, valamint a Magyar Államkincstár felé történő bejelentési kötelezettség áll fenn.

Partner INFO - Betakarítást követő HMKÁ előírások

Mint ismert, számos támogatás igénybevétele esetén (pl.: Egységes területalapú támogatás /SAPS/, Natura 2000, AKG, stb.) kötelező a Kölcsönös megfeleltetés, valamint az annak részét képező „Helyes Mezőgazdasági és Környezeti Állapot” (HMKÁ) előírásainak betartása.

Partner INFO - Zöldítés: másodvetések, diverzifikációs követelmények

Mint ismert, a zöldítési támogatás követelményei között szerepel, hogy a gazdálkodónak – néhány speciális eset kivételével – szántóterülete 5 százalékának megfelelő, ún. ökológiai jelentőségű területet (EFA terület) kell kijelölnie minden évben. Számos lehetőség közül az egyik leggyakoribb megoldás a nyár folyamán lekerülő növények után ökológiai jelentőségű másodvetések alkalmazása.

Partner INFO - Minőségrendszerekben való részvétel: új pályázat társadalmi egyeztetésen

Tájékoztatjuk, hogy az EMVA támogatások Irányító Hatósága (IH) új Vidékfejlesztési Programos (VP) pályázati felhívás tervezetét jelentette meg és tette közzé társadalmi egyeztetésre, melynek címe a következő:

Partner INFO - Méhcsaládok után igényelhető támogatás

Tájékoztatjuk, hogy megjelent az Agrárminisztérium (AM) azon rendelete, mely alapján a méhész gazdálkodók támogatást vehetnek igénybe méhcsaládjaik után.

Partner INFO - Élelmiszerlánc-felügyeleti díj 2019 – első részlet

Tájékoztatjuk, hogy az élelmiszerlánc-felügyeleti díj 2019. évre vonatkozó első részletének befizetési határideje e hónap végén lejár.

Partner INFO - Termőföld kifüggesztések 2019.07.03.

Mellékelten küldjük az aktuális termőföld kifüggesztések településlistáit.

Honlapunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Rendben