GK logo kalasz
Bemutatkozás


GK logo kalasz
Híreink


GK logo kalasz
Szolgáltatásaink
GK logo kalasz
Bemutatkozás
GK logo kalasz
Híreink
GK logo kalasz
Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

scrollup

fooldal gazdakontrollMi, a Gazda Kontroll Kft. munkatársai, mezőgazdasági szaktanácsadást, pályázatírást és könyvelést vállalunk ügyfeleink számára, ezen felül segítséget nyújtunk gazdaság optimalizálás, gazdaság átadás esetében. Ennek megfelelően partenerink első sorban a mezőgazdasági termelők közül kerülnek ki.

Csapatunk minden tevékenységi körünkbe tartozó feladat kapcsán több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembert tud biztosítani. Több, mint húsz éves szakmai múltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, megbízóink segítségére tudunk lenni, hogy biztonságban érezhessék vállalkozásukat!

 

hungary

pipaSzaktanácsadás,
hogy megfeleljen a jogszabályoknak, hogy a legjobbat hozzuk ki a lehetőségeiből!

pipaGazdaság-optimalizálás,
hogy pénzügyei a legoptimálisabban alakuljanak.

pipaGazdaság átadás,
hogy a generációváltás zökkenőmentes legyen.

pipaPályázatírás,
hogy beruházásai támogatással valósulhassanak meg.

pipaKönyvelés,
hogy ne legyen gondja a számokkal.


Híreink

scrollup

Partner INFO - A sertéspestis miatti kártalanítás adózási szempontból

A Hazánkat is nagy területen érintő afrikai sertéspestis (ASP) betegség terjedése miatt egyre több gazdálkodó kerülhet abba a helyzetbe, hogy sertésállományát a járványügyi hatóság intézkedése alapján le kell ölni.

Partner INFO - Mezőgazdasági biztosítások díjtámogatása 2019: közzétették a támogatási intenzitásokat

Tájékoztatjuk, hogy az EMVA támogatások Irányító Hatósága (IH) közzétette a „Mezőgazdasági biztosítás díjához nyújtott támogatás” című pályázati felhívás kapcsán – a 2019-es támogatási évre rendelkezésre álló forrás figyelembe vételével – az egyes szerződéstípusok támogatási intenzitásait az alábbiak szerint:

Partner INFO - Megjelent „a Rövid Ellátási Lánchoz kapcsolódó beruházások támogatása" című pályázati felhívás

Tájékoztatjuk, hogy az EMVA támogatások Irányító Hatósága (IH) megjelentette „a Rövid Ellátási Lánchoz (REL) kapcsolódó beruházások támogatása az élelmiszeripar és a borászat területén” című pályázati felhívást.

Partner INFO - Sertés állatjóléti támogatások – indul az újabb kérelmezési időszak

Tájékoztatjuk, hogy indul a 2020-as támogatási évre vonatkozó támogatás-kérelmezési időszak a (vágó)sertés állatjóléti támogatások esetében.

Partner INFO - Újra megnyílik az erdők gazdasági értékének növelésére irányuló pályázat

Tájékoztatjuk, hogy az EMVA támogatások Irányító Hatósága (IH) módosította az „Erdei termelési potenciál mobilizálását szolgáló tevékenységek” című pályázati felhívás egyes rendelkezéseit, miáltal ismét megnyílt a lehetőség támogatási kérelmek benyújtására az intézkedés keretében.

Tavasszal megszületik a családi mezőgazdasági vállalkozás - Itt vannak az első konkrétumok

Sok-sok adókedvezményt és magas bevételi határokat ígérnek a szakpolitikusok az új mezőgazdasági működési formát választóknak. Továbbá nyugodt alvást, hitelképességet és átruházható üzemet. De megvannak a céges működés árnyoldalai is.

Nagy István: 2020 legfontosabb feladata az osztatlan közös tulajdon megszüntetése

Magyarország külkereskedelmi többletének több mint felét az agrárium adja az idén, és ez azt mutatja, hogy az ágazat jó irányban, jól fejlődik - jelentette ki az agrárminiszter a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Heves megyei Gazdafórumán csütörtökön, Demjénben.

Partner INFO - MePAR változások, Kincstári elektronikus felületek korlátozott elérhetősége – 2019. december

A Magyar Államkincstár közleménye alapján tájékoztatjuk, hogy a 2019. évi egységes kérelmek feldolgozása során – a Mezőgazdasági Parcella Azonosító Rendszer (MePAR) legfrissebb adatainak beépítési folyamatában – a kérelmekben megadott egyes táblák az eredetileg megjelölt fizikai blokkhoz képest új blokkba kerülhetnek áthelyezésre.

Partner INFO - Ismét igényelhető az erdészeti géptámogatás

Tájékoztatjuk, hogy az EMVA támogatások Irányító Hatósága (IH) módosította az „Erdészeti technológiákra, valamint erdei termékek feldolgozására és piaci értékesítésére irányuló beruházások” című pályázati felhívás (erdészeti géptámogatás) egyes rendelkezéseit az alábbiak szerint.

Honlapunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Rendben