GK logo kalasz
Bemutatkozás


GK logo kalasz
Híreink


GK logo kalasz
Szolgáltatásaink
GK logo kalasz
Bemutatkozás
GK logo kalasz
Híreink
GK logo kalasz
Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

scrollup

fooldal gazdakontrollMi, a Gazda Kontroll Kft. munkatársai, mezőgazdasági szaktanácsadást, pályázatírást és könyvelést vállalunk ügyfeleink számára, ezen felül segítséget nyújtunk gazdaság optimalizálás, gazdaság átadás esetében. Ennek megfelelően partenerink első sorban a mezőgazdasági termelők közül kerülnek ki.

Csapatunk minden tevékenységi körünkbe tartozó feladat kapcsán több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembert tud biztosítani. Több, mint húsz éves szakmai múltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, megbízóink segítségére tudunk lenni, hogy biztonságban érezhessék vállalkozásukat!

 

hungary

pipaSzaktanácsadás,
hogy megfeleljen a jogszabályoknak, hogy a legjobbat hozzuk ki a lehetőségeiből!

pipaGazdaság-optimalizálás,
hogy pénzügyei a legoptimálisabban alakuljanak.

pipaGazdaság átadás,
hogy a generációváltás zökkenőmentes legyen.

pipaPályázatírás,
hogy beruházásai támogatással valósulhassanak meg.

pipaKönyvelés,
hogy ne legyen gondja a számokkal.


Híreink

scrollup

Partner INFO - EK előzetes ellenőrzés – 2020

Tájékoztatjuk, hogy a 2020. évi egységes kérelem (EK) kapcsán megkezdődött az előzetes ellenőrzésről szóló végzések ügyfélkapura történő kiküldése.

Partner INFO - Szigorodó online számla adatszolgáltatási kötelezettség

Mint ismert, 2018 júliusától lépett életbe a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) általi „Online Számla Adatszolgáltatás” kötelezettség, melynek lényege, hogy a kiállított számlákat az eladónak le kellett jelentenie, amennyiben annak ÁFA tartalma elérte a 100.000 Ft összeghatárt és a vevő magyarországi adóalany volt.

Rendkívüli hír: újabb 80 milliárd forint támogatás jut a magyar agráriumnak!

Új mezőgazdasági beruházási pályázati csomagot hirdet az Agrárminisztérium 80 milliárd forint értékben a nyáron a nagy hozzáadott értéket jelentő állattenyésztés és a kertészeti ágazat számára, a koronavírus-járvány agrárgazdasági hatásainak mérséklése és a versenyképesség növelése érdekében – közölte Nagy István agrárminiszter.

Partner INFO - Növényvédelem: csak vizsgára bejelentett vagy már levizsgázott permetezőgépek használhatók

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) közleménye alapján felhívjuk figyelmét, hogy idén már csak műszaki vizsgálatra bejelentett vagy érvényes műszakival rendelkező permetezőgéppel lehet növényvédelmi munkákat végezni. Azokat a gépeket, amik nem felelnek meg e követelményeknek, a hatóság az ellenőrzések során leállítja, tulajdonosaikkal szemben pedig eljárást indít.

Partner INFO - KSH mezőgazdasági összeírás – Agrárcenzus 2020

Tájékoztatjuk, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) teljes körű mezőgazdasági összeírást hajt végre „Agrárcenzus 2020” elnevezéssel.

Partner INFO - Vetőmag-előállítókra vonatkozó közzétételi határidők – 2020. nyár

Tájékoztatjuk, hogy a növényfajták állami elismerését, valamint a szaporítóanyagok előállítását és forgalomba hozatalát szabályozó törvény szerint a vetőmag-előállítónak – az érintett földek területének pontos meghatározásával együtt – a helyi önkormányzat hirdetőtábláján, az illetékes kormányhivatalban, illetve a járási hivatalban közzé kell tennie a vetéstervét.

Partner INFO - Élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallás 2020 – lejáró határidő!

Tájékoztatjuk, hogy a 2020. évi élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallási időszaka – az élelmiszerlánc-szereplők többségének a korábbi években megszokott módon – május végével, ünnepre tekintettel idén június 2. napján lejár!

Partner INFO - Állattartási helyek adategyeztetése – meghosszabbított határidő!

Felhívjuk figyelmét, hogy a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) – az eredeti május 15-i dátum helyett – június 15-ig meghosszabbította az állattartási helyek adategyeztetési határidejét.

Partner INFO - KAP – Költségvetés – Kereskedelem: aktualitások az EU-ból – 2020.05.30.

Az alábbiakban szeretnénk felhívni figyelmét az uniós Közös Agrárpolitika (KAP) aktualitásaira, valamint a mezőgazdasággal is kapcsolatos egyéb EU-s költségvetési és kereskedelmi fejleményekre.

Honlapunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Rendben