GK logo kalasz
Bemutatkozás


GK logo kalasz
Híreink


GK logo kalasz
Szolgáltatásaink
GK logo kalasz
Bemutatkozás
GK logo kalasz
Híreink
GK logo kalasz
Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

scrollup

fooldal gazdakontrollMi, a Gazda Konroll Kft. munkatársai, mezőgazdasági taktanácsadást, pályázatírást és könyvelést vállalunk ügyfeleink számára, ezen felül segítséget nyújtunk gazdaság optimalizálás, gazdaság átadás esetében. Ennek megfelelően partenerink első sorban a mezőgazdasági termelők közül kerülnek ki.

Csapatunk minden tevékenységi körünkbe tartozó feladat kapcsán több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembert tud biztosítani. Több, mint húsz éves szakmai múltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, megbízóink segítségére tudunk lenni, hogy biztonságban érezhessék vállalkozásukat!

 

hungary

pipaSzaktanácsadás,
hogy megfeleljen a jogszabályoknak, hogy a legjobbat hozzuk ki a lehetőségeiből!

pipaGazdaság-optimalizálás,
hogy pénzügyei a legoptimálisabban alakuljanak.

pipaGazdaság átadás,
hogy a generációváltás zökkenőmentes legyen.

pipaPályázatírás,
hogy beruházásai támogatással valósulhassanak meg.

pipaKönyvelés,
hogy ne legyen gondja a számokkal.


Híreink

scrollup

Partner INFO - Megkezdődött a 2019. évi egységes kérelmekhez kapcsolódó adategyeztetés

A Magyar Államkincstár közleménye alapján tájékoztatjuk, hogy megkezdődött a területalapú egységes kérelmeket érintő egyes hibákat tartalmazó adategyeztető végzések kiküldése, mely kizárólag elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül történik.

Partner INFO - Kincstári GIRO kódlista – 2019. október

Tájékoztatjuk, hogy – az idei évben is várható támogatási előlegfizetésekre is tekintettel – a Magyar Államkincstár frissítette ún. GIRO kódlistáját.

Módosul a támogatás: magasabb összegre számíthatnak a sertés- és baromfi ágazat szereplői

Az agrárminiszter döntése értelmében a baromfi- és sertéságazatban dolgozó szakképzett munkaerő megtartása érdekében, a 2019-ben meghirdetett támogatás mértéke 200.000 forintról 500.000 forintra nő.

Partner INFO - Módosult az „Erdősítés támogatása” című felhívás – növekvő támogatási összegek

Tájékoztatjuk, hogy az EMVA támogatások Irányító Hatósága (IH) módosította az „Erdősítés támogatása” című pályázati felhívás egyes rendelkezéseit. A főbb változások a következők.

Partner INFO - Új típusú kárkompenzáció termelőeszközökben bekövetkezett viharkárok után – szűkös határidő!

Tájékoztatjuk, hogy az Agrárminisztérium (AM) megjelentette azon rendeletét, mely egy új típusú, termelőeszközökben bekövetkezett viharkárok után fizetendő kompenzációs támogatás szabályait állapítja meg az alábbiak szerint.

Partner INFO - Módosult az öntözési pályázat

Tájékoztatjuk, hogy az EMVA támogatások Irányító Hatósága (IH) módosította a „mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztése” című pályázati felhívás egyes rendelkezéseit.

Partner INFO - A VP és a MAHOP pályázati felhívásai – 2019. október 4.

A levelünk mellékletében található összefoglaló táblázattal szeretnénk tájékoztatni a Vidékfejlesztési Program (VP) és a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program (MAHOP) keretében meghirdetett pályázati felhívásokról és a jelenleg is nyitva álló támogatási intézkedések kérelmezési időszakairól.

Partner INFO - Közvetlen támogatások forint/euró átváltási árfolyama – 2019

Tájékoztatjuk, hogy az egységes területalapú támogatás (SAPS) és a többi közvetlen támogatás (pl. zöldítés, termeléshez kötött EU-s támogatások) euróról forintra történő átszámítását az adott évben az Európai Központi Bank (EKB) által október első napját megelőzően utoljára közzétett (idén szeptember 30-án) forint-euró átváltási érték határozza meg.

Partner INFO - Termőföld kifüggesztések 2019.09.26.

Mellékelten küldjük az aktuális termőföld kifüggesztések településlistáit.

Honlapunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Rendben