GK logo kalasz
Bemutatkozás


GK logo kalasz
Híreink


GK logo kalasz
Szolgáltatásaink
GK logo kalasz
Bemutatkozás
GK logo kalasz
Híreink
GK logo kalasz
Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

scrollup

fooldal gazdakontrollMi, a Gazda Kontroll Kft. munkatársai, mezőgazdasági szaktanácsadást, pályázatírást és könyvelést vállalunk ügyfeleink számára, ezen felül segítséget nyújtunk gazdaság optimalizálás, gazdaság átadás esetében. Ennek megfelelően partenerink első sorban a mezőgazdasági termelők közül kerülnek ki.

Csapatunk minden tevékenységi körünkbe tartozó feladat kapcsán több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembert tud biztosítani. Több, mint húsz éves szakmai múltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, megbízóink segítségére tudunk lenni, hogy biztonságban érezhessék vállalkozásukat!

 

hungary

pipaSzaktanácsadás,
hogy megfeleljen a jogszabályoknak, hogy a legjobbat hozzuk ki a lehetőségeiből!

pipaGazdaság-optimalizálás,
hogy pénzügyei a legoptimálisabban alakuljanak.

pipaGazdaság átadás,
hogy a generációváltás zökkenőmentes legyen.

pipaPályázatírás,
hogy beruházásai támogatással valósulhassanak meg.

pipaKönyvelés,
hogy ne legyen gondja a számokkal.


Híreink

scrollup

Partner INFO - Egységes kérelem 2020: közelgő módosítási határidő!

Felhívjuk figyelmét, hogy az idei egységes kérelem (EK) szankciómentes módosításának határideje hamarosan lejár az alábbiak szerint.

Partner INFO - Határszemle ellenőrzések – 2020

Tájékoztatjuk, hogy az Agrárminisztérium (AM) elrendelte a 2020. évi határszemle ellenőrzések végrehajtását.

Partner INFO - AKG, ÖKO: kezdődnek a helyszíni területmérések

A Magyar Államkincstár közleménye alapján tájékoztatjuk, hogy a Kincstár megkezdte a helyszíni ellenőrzések mérési feladatait az alábbi támogatások esetében:

Partner INFO - Állattartási helyek: adatváltozások bejelentése

Mint ahogy arról korábbi hírszolgáltatásunkban már olvashattak, a több tartási hellyel rendelkező állattartóknak május 15-ig nyilatkozniuk kellett a pontos tartási adatokról az e célra – a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) által – létrehozott elektronikus felületen.

Partner INFO - Mezőgazdaság, élelmiszeripar: új támogatási program indul

Az Agrárminisztérium (AM) közleménye alapján tájékoztatjuk, hogy az Európai Bizottság (EB) jóváhagyta az AM által az agrár- és élelmiszeripari vállalkozások, valamint termelői szervezetek számára indítandó új támogatási programot.

Partner INFO - Szőlőtelepítési engedélyekre vonatkozó rendkívüli intézkedések

Tájékoztatjuk, hogy az Európai Bizottság (EB) a szőlőtelepítésekre vonatkozó engedélyek érvényességére és a tervezett újratelepítés esetén történő kivágás tekintetében szükséghelyzeti intézkedéseket hirdetett ki az alábbiak szerint.

Partner INFO - Állattartás, kertészet: új beruházási pályázatok várhatók

Felhívjuk figyelmét, hogy előzetes információink szerint várhatóan még a nyár folyamán új, beruházási pályázati felhívások jelenhetnek meg az állattartók, valamint a kertészeti gazdálkodók részére.

Partner INFO - Termeléshez kötött növénytermesztési támogatások: új, kötelező adatközlés!

Tájékoztatjuk az egységes kérelem (EK) keretében termeléshez kötött növénytermesztési támogatást igénylő termelőket, hogy az ezen jogcímek esetében előírt kötelező minősített szaporítóanyag használatot – egy új uniós előírás értelmében – plusz adatok megadásával szükséges alátámasztani az EK felületén az alábbiak szerint.

Partner INFO - Elérhető magántárolási támogatások és intervenciós felvásárlások

Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Államkincstár a napokban – a járványhelyzetre is tekintettel – több magántárolási támogatáshoz, valamint intervenciós felvásárláshoz kapcsolódó közleményt jelentetett meg. Az eddig megnyílt intézkedések a következők:

Honlapunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Rendben