GK logo kalasz
Bemutatkozás


GK logo kalasz
Híreink


GK logo kalasz
Szolgáltatásaink
GK logo kalasz
Bemutatkozás
GK logo kalasz
Híreink
GK logo kalasz
Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

scrollup

fooldal gazdakontrollMi, a Gazda Kontroll Kft. munkatársai, mezőgazdasági szaktanácsadást, pályázatírást és könyvelést vállalunk ügyfeleink számára, ezen felül segítséget nyújtunk gazdaság optimalizálás, gazdaság átadás esetében. Ennek megfelelően partenerink első sorban a mezőgazdasági termelők közül kerülnek ki.

Csapatunk minden tevékenységi körünkbe tartozó feladat kapcsán több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembert tud biztosítani. Több, mint húsz éves szakmai múltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, megbízóink segítségére tudunk lenni, hogy biztonságban érezhessék vállalkozásukat!

 

hungary

pipaSzaktanácsadás,
hogy megfeleljen a jogszabályoknak, hogy a legjobbat hozzuk ki a lehetőségeiből!

pipaGazdaság-optimalizálás,
hogy pénzügyei a legoptimálisabban alakuljanak.

pipaGazdaság átadás,
hogy a generációváltás zökkenőmentes legyen.

pipaPályázatírás,
hogy beruházásai támogatással valósulhassanak meg.

pipaKönyvelés,
hogy ne legyen gondja a számokkal.


Híreink

scrollup

Partner INFO - Szántók, gyepek, állandó kultúrák: ügyelni kell a minimumkövetelmények betartására

Felhívjuk figyelmét, hogy a területhez kötődő közvetlen és egyes vidékfejlesztési támogatásoknál is alapvető jogosultsági feltétel az érintett táblákon az ún. minimumkövetelmények betartása, vagyis a szántóterület, az állandó gyepterület és az állandó kultúrával fedett földterület növénytermesztésre vagy legeltetésre alkalmas állapotban tartása az alábbiak szerint.

Partner INFO - AKG és ÖKO támogatások: hasznosítási kódok ellenőrzése támogatási jogviszony módosulása esetén

A Magyar Államkincstár közleménye alapján felhívjuk figyelmét, hogy a Vidékfejlesztési Program (VP) Agrár-környezetgazdálkodási (AKG) és Ökológiai gazdálkodási (ÖKO) intézkedései esetében a támogatási jogviszony részleges visszavonása, a kötelezettségek átadása vagy átvétele, ültetvények esetében az ültetvénycsoport-váltás, illetve a kizárás mind befolyásolják azt, hogy a 2020. évi egységes kérelemben milyen területeket és/vagy hasznosításokat kell a kedvezményezetteknek szerepeltetniük a VP AKG/ÖKO támogatások keretében.

Partner INFO - Vízhiányos időszak, aszály, agrárkár-enyhítés: fogalmak közti útmutató

Az immár hosszú hetek óta tartó rendkívüli szárazságra is tekintettel szeretnénk felhívni figyelmét néhány, az aszályos időszakhoz kapcsoló agrárjogi fogalomra, eljárásra, szabályozásra.

Partner INFO - Egységes kérelem 2020: lejáró határidő!

Tájékoztatjuk, hogy az egységes kérelem (EK) jogkövetkezmény nélküli benyújtási határideje hamarosan lejár.

Partner INFO - KAP – Költségvetés – Kereskedelem: aktualitások az EU-ból – 2020.05.12.

Az alábbiakban szeretnénk felhívni figyelmét az Uniós Közös Agrárpolitika (KAP) aktualitásaira, valamint a mezőgazdasággal is kapcsolatos egyéb EU-s költségvetési és kereskedelmi fejleményekre.

Partner INFO - Élelmiszerlánc-felügyeleti díj 2020: eltérő határidők egyes ágazatokban

Tájékoztatjuk, hogy az előző napon a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) közleményt jelentetett meg az élelmiszerlánc-felügyeleti díj 2020. évi bevallásával és megfizetésével kapcsolatban. A közleménnyel egyértelműsítésre került, hogy a díjhoz kapcsolódó bevallási és fizetési határidő-módosítás mely kötelezetti körre vonatkozik az alábbiak szerint.

Partner INFO - Másodvetések tervezése, termeléshez kötött támogatás másodvetések esetén

Tájékoztatjuk, hogy az egységes kérelem keretében igényelhető termeléshez kötött támogatásra abban az esetben is jogosult lehet egy növénykultúra, hogyha annak termesztése másodvetésben történik.

Partner INFO - Állami földértékesítési program: újabb területlista

Mint ismert, az Agrárminisztérium (AM) és az új Nemzeti Földügyi Központ (NFK) március elején földértékesítési programot indított.

Partner INFO - Élelmiszerlánc-felügyeleti díj 2020: változó határidők

Tájékoztatjuk, hogy az élelmiszerlánc-felügyelet alá tartozó tevékenységet végző személyeknek és vállalkozásoknak 2020-ban is élelmiszerlánc-felügyeleti díjat kell fizetniük, valamint a díj befizetése előtt bevallást is kell készíteni; a veszélyhelyzet miatt azonban változtak az eddig megszokott határidők az alábbiak szerint.

Honlapunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Rendben