GK logo kalasz
Bemutatkozás


GK logo kalasz
Híreink


GK logo kalasz
Szolgáltatásaink
GK logo kalasz
Bemutatkozás
GK logo kalasz
Híreink
GK logo kalasz
Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

scrollup

fooldal gazdakontrollMi, a Gazda Konroll Kft. munkatársai, mezőgazdasági taktanácsadást, pályázatírást és könyvelést vállalunk ügyfeleink számára, ezen felül segítséget nyújtunk gazdaság optimalizálás, gazdaság átadás esetében. Ennek megfelelően partenerink első sorban a mezőgazdasági termelők közül kerülnek ki.

Csapatunk minden tevékenységi körünkbe tartozó feladat kapcsán több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembert tud biztosítani. Több, mint húsz éves szakmai múltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, megbízóink segítségére tudunk lenni, hogy biztonságban érezhessék vállalkozásukat!

 

hungary

pipaSzaktanácsadás,
hogy megfeleljen a jogszabályoknak, hogy a legjobbat hozzuk ki a lehetőségeiből!

pipaGazdaság-optimalizálás,
hogy pénzügyei a legoptimálisabban alakuljanak.

pipaGazdaság átadás,
hogy a generációváltás zökkenőmentes legyen.

pipaPályázatírás,
hogy beruházásai támogatással valósulhassanak meg.

pipaKönyvelés,
hogy ne legyen gondja a számokkal.


Híreink

scrollup

Partner INFO - A VP és a MAHOP pályázati felhívásai – 2019. október 4.

A levelünk mellékletében található összefoglaló táblázattal szeretnénk tájékoztatni a Vidékfejlesztési Program (VP) és a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program (MAHOP) keretében meghirdetett pályázati felhívásokról és a jelenleg is nyitva álló támogatási intézkedések kérelmezési időszakairól.

Partner INFO - Közvetlen támogatások forint/euró átváltási árfolyama – 2019

Tájékoztatjuk, hogy az egységes területalapú támogatás (SAPS) és a többi közvetlen támogatás (pl. zöldítés, termeléshez kötött EU-s támogatások) euróról forintra történő átszámítását az adott évben az Európai Központi Bank (EKB) által október első napját megelőzően utoljára közzétett (idén szeptember 30-án) forint-euró átváltási érték határozza meg.

Partner INFO - Termőföld kifüggesztések 2019.09.26.

Mellékelten küldjük az aktuális termőföld kifüggesztések településlistáit.

Partner INFO - Integrált növényvédelmi alapelvek: ellenőrzési gyakorlatok

Számos támogatás (pl. SAPS, zöldítés) igénybevételének egyik alapfeltétele az ún. Kölcsönös megfeleltetés (KM) szabályainak betartása. Mind a KM, mind pedig az Agrár-környezetgazdálkodási intézkedés (AKG) előírásai szerint a támogatást igénylőnek be kell tartania az integrált növényvédelem jogszabályba foglalt általános elveit, melyeket az AKG-ban részt vevő gazdálkodóknál kiemelten ellenőriz a Magyar Államkincstár, szakmai szervezet bevonásával.

Partner INFO - Sertés törzstenyészetek támogatása – 2019

Tájékoztatjuk, hogy a vonatkozó minisztériumi rendelet módosítása alapján ismét lehetőség nyílt sertés törzstenyészetek fejlesztését szolgáló csekély összegű (de minimis) támogatás igénybevételére.

100 milliárd forintos kerettel új beruházási támogatást indít a kormány - Itt a rendelettervezet!

Új, kedvező finanszírozási konstrukciókat jelentett be ma az Agrárminisztérium 100 milliárd forintos forráskerettel, amelyek olcsó pénzforrást biztosítanak elsősorban mezőgazdasági és erdészeti beruházásokhoz, de nem kizárt a forgóeszköz-finanszírozás sem. A konstrukció előnye, hogy független az aktuális uniós költségvetési ciklustól, és nem terheli a mezőgazdasági vállalkozások de minimis keretét sem.

Partner INFO - Rókák veszettség elleni vakcinázása 2019 ősz – legeltetési tilalom

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) közleménye alapján tájékoztatjuk, hogy 2019. október 5. napjától zajlik hazánkban a rókák őszi veszettség elleni vakcinázása.

Partner INFO - Termeléshez kötött támogatások: hozam-igazolások megléte

Tájékoztatjuk, hogy termeléshez kötött szemes fehérjetakarmány-növény termesztésének támogatására – többek közt – csak az a mezőgazdasági termelő lehet jogosult, aki vagy amely

Partner INFO - MePAR változások, Kincstári elektronikus felületek korlátozott elérhetősége – 2019

A Magyar Államkincstár közleménye alapján tájékoztatjuk, hogy a 2019. évi egységes kérelmek feldolgozása során – a Mezőgazdasági Parcella Azonosító Rendszer (MePAR) legfrissebb adatainak beépítési folyamatában – a kérelmekben megadott egyes táblák az eredetileg megjelölt fizikai blokkhoz képest új blokkba kerülhetnek áthelyezésre.

Honlapunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Rendben