GK logo kalasz
Bemutatkozás


GK logo kalasz
Híreink


GK logo kalasz
Szolgáltatásaink
GK logo kalasz
Bemutatkozás
GK logo kalasz
Híreink
GK logo kalasz
Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

scrollup

fooldal gazdakontrollMi, a Gazda Kontroll Kft. munkatársai, mezőgazdasági szaktanácsadást, pályázatírást és könyvelést vállalunk ügyfeleink számára, ezen felül segítséget nyújtunk gazdaság optimalizálás, gazdaság átadás esetében. Ennek megfelelően partenerink első sorban a mezőgazdasági termelők közül kerülnek ki.

Csapatunk minden tevékenységi körünkbe tartozó feladat kapcsán több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembert tud biztosítani. Több, mint húsz éves szakmai múltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, megbízóink segítségére tudunk lenni, hogy biztonságban érezhessék vállalkozásukat!

 

hungary

pipaSzaktanácsadás,
hogy megfeleljen a jogszabályoknak, hogy a legjobbat hozzuk ki a lehetőségeiből!

pipaGazdaság-optimalizálás,
hogy pénzügyei a legoptimálisabban alakuljanak.

pipaGazdaság átadás,
hogy a generációváltás zökkenőmentes legyen.

pipaPályázatírás,
hogy beruházásai támogatással valósulhassanak meg.

pipaKönyvelés,
hogy ne legyen gondja a számokkal.


Híreink

scrollup

Partner INFO - Aratási munkák tűzvédelmi szabályai – 2017

Hamarosan megkezdődik a nyári aratási időszak, így a levelünk mellékletében található összefoglalóval szeretnénk tájékoztatni Önöket az aratási munkák során betartandó tűzvédelmi szabályokról.

Partner INFO - Állattenyésztési támogatásokkal összefüggő rendelet-módosítások

Tájékoztatjuk, hogy a Földművelésügyi Minisztérium (FM) több állattenyésztési támogatási jogcímmel kapcsolatban rendelet-módosítást jelentetett meg.

Partner INFO - Változó vadkártérítési és vadgazdálkodási szabályok

Tájékoztatjuk, hogy a Földművelésügyi Minisztérium (FM) módosította a vadgazdálkodással kapcsolatos végrehajtási rendeletét, miáltal mezőgazdasági termelőkre vonatkozó részletszabályok is változtak.

Partner INFO - Termőföld kifüggesztések 2017.06.11.

Mellékelten küldjük az aktuális termőföld kifüggesztések településlistáit.

Partner INFO - Agrárkamarai tagdíjbevallás – 2017.

Mint ismert, az agrárkamarai tagoknak éves tagdíjat kell fizetniük a kamara felé, melyet megelőzően egy önbevallás készítése is szükséges.

Partner INFO - Étkezési tojást termelő tyúkállományok, tenyészbaromfi fajok állatjóléti támogatása – már beadhatók a támogatási kérelmek

Tájékoztatjuk, hogy június hónap folyamán lehet benyújtani az étkezési tojást termelő tyúkállományok, valamint a tenyészbaromfi fajok 2017/2018. évi állatjóléti támogatása iránti kérelmeket.

Partner INFO - Tejtermelőknek nyújtandó kivételes támogatás – változás várható a kettőshasznú tehenek esetén

Mint arról korábbi hírszolgáltatásunkban már olvashatott információkat, beadhatók a tejtermelőknek nyújtandó kivételes alkalmazkodási támogatásra vonatkozó támogatási kérelmek.

Partner INFO - Várható döntések a VP-s pályázatokról

Az EMVA intézkedések Irányító Hatóságának (IH) tájékoztatása alapján szeretnénk ismertetni a Vidékfejlesztési Programban (VP) benyújtott pályázatokra vonatkozó várható döntési időszakokról (az IH tervezett ütemezése).

Partner INFO - Madárinfluenza miatti korlátozások feloldása

Tájékoztatjuk, hogy az Országos Főállatorvos több korábbi, madárinfluenzával kapcsolatos határozatát visszavonta, ezáltal megszűnt a baromfik zárt tartásának kötelezettsége.

Honlapunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Rendben