GK logo kalasz
Bemutatkozás


GK logo kalasz
Híreink


GK logo kalasz
Szolgáltatásaink
GK logo kalasz
Bemutatkozás
GK logo kalasz
Híreink
GK logo kalasz
Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

scrollup

fooldal gazdakontrollMi, a Gazda Kontroll Kft. munkatársai, mezőgazdasági szaktanácsadást, pályázatírást és könyvelést vállalunk ügyfeleink számára, ezen felül segítséget nyújtunk gazdaság optimalizálás, gazdaság átadás esetében. Ennek megfelelően partenerink első sorban a mezőgazdasági termelők közül kerülnek ki.

Csapatunk minden tevékenységi körünkbe tartozó feladat kapcsán több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembert tud biztosítani. Több, mint húsz éves szakmai múltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, megbízóink segítségére tudunk lenni, hogy biztonságban érezhessék vállalkozásukat!

 

hungary

pipaSzaktanácsadás,
hogy megfeleljen a jogszabályoknak, hogy a legjobbat hozzuk ki a lehetőségeiből!

pipaGazdaság-optimalizálás,
hogy pénzügyei a legoptimálisabban alakuljanak.

pipaGazdaság átadás,
hogy a generációváltás zökkenőmentes legyen.

pipaPályázatírás,
hogy beruházásai támogatással valósulhassanak meg.

pipaKönyvelés,
hogy ne legyen gondja a számokkal.


Híreink

scrollup

Partner INFO - Rendkívüli öntözés tartósan vízhiányos időszakban

Az alábbiakban szeretnénk felhívni figyelmét a tartósan vízhiányos időszakban igényelhető, ún rendkívüli öntözés főbb szabályaira.

Partner INFO - Veszélyhelyzet alatti rendelkezések a tisztességtelen forgalmazói magatartásról

Felhívjuk figyelmét, hogy a Kormány új rendeletet jelentetett meg a mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek vonatkozásában a beszállítókkal szemben alkalmazott tisztességtelen forgalmazói magatartás tilalmáról szóló törvény veszélyhelyzet alatti alkalmazásáról.

Partner INFO - Rendkívüli borászati készletjelentés – 2020. május–július

Tájékoztatjuk, hogy a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) a járványügyi veszélyhelyzetben foganatosítandó piacszervezési intézkedésének előkészítése végett a 2019/2020. borpiaci év hátralévő részében havi készletjelentési kötelezettséget, szakmaközi borászati készletfelmérést rendelt el a hegyközségi tagok meghatározott körére vonatkozóan.

Partner INFO - A VP és a MAHOP pályázati felhívásai – 2020. május 4.

A levelünk mellékletében található összefoglaló táblázattal szeretnénk tájékoztatni a Vidékfejlesztési Program (VP) és a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program (MAHOP) keretében meghirdetett pályázati felhívásokról és a jelenleg is nyitva álló támogatási intézkedések kérelmezési időszakairól.

Partner INFO - Állattartási helyek adategyeztetése – gyakorlati esetek, közelgő határidő!

Ismételten felhívjuk figyelmét, hogy a több tartási hellyel rendelkező állattartóknak nyilatkozniuk kell a pontos tartási adatokról az e célra létrehozott elektronikus felületen az alábbiak szerint.

Partner INFO - AKG: változott a tiltott, illetve korlátozott növényvédőszerek jegyzéke

Tájékoztatjuk, hogy az „Agrár-környezetgazdálkodási kifizetés” (AKG) intézkedésben az alábbi tematikus előíráscsoportok esetén a növényvédőszer használat korlátozásokhoz kötött:

Partner INFO - Megjelent a „Termelői csoportok és szervezetek létrehozása" című pályázati felhívás

Tájékoztatjuk, hogy az EMVA támogatások Irányító Hatósága (IH) megjelentette a „Termelői csoportok és szervezetek létrehozása” című pályázati felhívást.

Partner INFO - Szükséghelyzeti engedélyek egyes növényvédő-szerekre

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) szükséghelyzeti engedélyeket adott ki egyes növényvédő-szerekre az alábbiak szerint.

Partner INFO - AKG és ÖKO támogatás: hosszabbítás várható

Az Agrárminisztérium (AM) közleménye alapján tájékoztatjuk, hogy az AM a 2015-ös „Agrár-környezetgazdálkodási kifizetés” (AKG) című és a szintén 2015-ös „Ökológiai gazdálkodásra történő áttérés, ökológiai gazdálkodás fenntartása” (ÖKO) című pályázati felhívások 2020. december 31-én véget érő kötelezettségvállalási időszakának egy évvel történő meghosszabbítását tervezi.

Honlapunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Rendben