GK logo kalasz
Bemutatkozás


GK logo kalasz
Híreink


GK logo kalasz
Szolgáltatásaink
GK logo kalasz
Bemutatkozás
GK logo kalasz
Híreink
GK logo kalasz
Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

scrollup

fooldal gazdakontrollMi, a Gazda Konroll Kft. munkatársai, mezőgazdasági taktanácsadást, pályázatírást és könyvelést vállalunk ügyfeleink számára, ezen felül segítséget nyújtunk gazdaság optimalizálás, gazdaság átadás esetében. Ennek megfelelően partenerink első sorban a mezőgazdasági termelők közül kerülnek ki.

Csapatunk minden tevékenységi körünkbe tartozó feladat kapcsán több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembert tud biztosítani. Több, mint húsz éves szakmai múltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, megbízóink segítségére tudunk lenni, hogy biztonságban érezhessék vállalkozásukat!

 

hungary

pipaSzaktanácsadás,
hogy megfeleljen a jogszabályoknak, hogy a legjobbat hozzuk ki a lehetőségeiből!

pipaGazdaság-optimalizálás,
hogy pénzügyei a legoptimálisabban alakuljanak.

pipaGazdaság átadás,
hogy a generációváltás zökkenőmentes legyen.

pipaPályázatírás,
hogy beruházásai támogatással valósulhassanak meg.

pipaKönyvelés,
hogy ne legyen gondja a számokkal.


Híreink

scrollup

Partner INFO - Rókák veszettség elleni vakcinázása 2019 ősz – legeltetési tilalom

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) közleménye alapján tájékoztatjuk, hogy 2019. október 5. napjától zajlik hazánkban a rókák őszi veszettség elleni vakcinázása.

Partner INFO - Termeléshez kötött támogatások: hozam-igazolások megléte

Tájékoztatjuk, hogy termeléshez kötött szemes fehérjetakarmány-növény termesztésének támogatására – többek közt – csak az a mezőgazdasági termelő lehet jogosult, aki vagy amely

Partner INFO - MePAR változások, Kincstári elektronikus felületek korlátozott elérhetősége – 2019

A Magyar Államkincstár közleménye alapján tájékoztatjuk, hogy a 2019. évi egységes kérelmek feldolgozása során – a Mezőgazdasági Parcella Azonosító Rendszer (MePAR) legfrissebb adatainak beépítési folyamatában – a kérelmekben megadott egyes táblák az eredetileg megjelölt fizikai blokkhoz képest új blokkba kerülhetnek áthelyezésre.

Partner INFO - Újabb kamattámogatási lehetőség beruházási hitelekhez

Tájékoztatjuk, hogy az Agrárminisztérium (AM) új kamattámogatási program indítását tervezi, melyben mezőgazdasági, erdőgazdálkodási és élelmiszeripari beruházási hiteleikhez kapcsolódóan vehetnek részt a gazdálkodók az alábbi főbb, tervezett feltételek mellett.

Partner INFO - Aszálykárok: lejáró bejelentési határidő – 2019

Felhívjuk figyelmét, hogy a folyó kárenyhítési év esetében az aszály miatti károk legkésőbb 2019. szeptember 30-ig jelenthetők be a Magyar Államkincstár erre szolgáló elektronikus felületén.

Partner INFO - Zöldítés: közelgő másodvetési határidő!

Ismételten felhívjuk figyelmét, hogy az egységes kérelemben bejelentett táblán megvalósított másodvetés, ökológiai jelentőségű másodvetés (EFA másodvetés) és zöldtrágyázás céljából elvetett másodvetés tényleges vetését és esetleges betakarítását vagy beforgatását – a vetést, a betakarítást vagy beforgatást követő 15 napon belül – be kell jelenteni a Magyar Államkincstárhoz az elektronikus űrlapkitöltő felületen. (Nem csak zöldítési támogatás esetén szükséges.)

Partner INFO - Termőföld kifüggesztések 2019.09.09.

Mellékelten küldjük az aktuális termőföld kifüggesztések településlistáit.

Partner INFO - Növényvédelmi gépek felülvizsgálata: induló képzés, végzésre jogosultak listája

A növényvédelmi tevékenységről szóló minisztériumi rendelet közelmúltban történt módosítását követően már a gyakorlatban is kötelezővé vált a permetező gépek műszaki állapotának időszakos felülvizsgálata.

Partner INFO - A VP és a MAHOP pályázati felhívásai – 2019. szeptember 5.

A levelünk mellékletében található összefoglaló táblázattal szeretnénk tájékoztatni a Vidékfejlesztési Program (VP) és a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program (MAHOP) keretében meghirdetett pályázati felhívásokról és a jelenleg is nyitva álló támogatási intézkedések kérelmezési időszakairól.

Honlapunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Rendben