GK logo kalasz
Bemutatkozás


GK logo kalasz
Híreink


GK logo kalasz
Szolgáltatásaink
GK logo kalasz
Bemutatkozás
GK logo kalasz
Híreink
GK logo kalasz
Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

scrollup

fooldal gazdakontrollMi, a Gazda Kontroll Kft. munkatársai, mezőgazdasági szaktanácsadást, pályázatírást és könyvelést vállalunk ügyfeleink számára, ezen felül segítséget nyújtunk gazdaság optimalizálás, gazdaság átadás esetében. Ennek megfelelően partenerink első sorban a mezőgazdasági termelők közül kerülnek ki.

Csapatunk minden tevékenységi körünkbe tartozó feladat kapcsán több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembert tud biztosítani. Több, mint húsz éves szakmai múltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, megbízóink segítségére tudunk lenni, hogy biztonságban érezhessék vállalkozásukat!

 

hungary

pipaSzaktanácsadás,
hogy megfeleljen a jogszabályoknak, hogy a legjobbat hozzuk ki a lehetőségeiből!

pipaGazdaság-optimalizálás,
hogy pénzügyei a legoptimálisabban alakuljanak.

pipaGazdaság átadás,
hogy a generációváltás zökkenőmentes legyen.

pipaPályázatírás,
hogy beruházásai támogatással valósulhassanak meg.

pipaKönyvelés,
hogy ne legyen gondja a számokkal.


Híreink

scrollup

Partner INFO - Fiatal gazda 2012–2015: fennmaradó 10% lehívása – 2020

Tájékoztatjuk a 2012., a 2014. és a 2015. évben megnyílt EMVA – Fiatal gazda pályázaton nyertes gazdálkodókat, hogy a következő hónapokban nyílik ismét lehetőség a támogatási összeg fennmaradó 10%-ára vonatkozó kifizetési kérelem benyújtására. A kérelmezési időszakok a következők:

Partner INFO - Termőföld kifüggesztések 2020.04.21.

Mellékelten küldjük az aktuális termőföld kifüggesztések településlistáit.

Partner INFO - Tartósan vízhiányos időszak – 2020. április

Tájékoztatjuk, hogy a belügyminiszter közleményt tett közzé, miáltal kihirdette a tartósan vízhiányos időszak kezdetét az alábbiak szerint.

Partner INFO - Mezőgazdasági biztosítások támogatása – változások az idei évtől

Ismételten felhívjuk figyelmét, hogy az EMVA támogatások Irányító Hatósága (IH) – még az előző év végén – módosította a „Mezőgazdasági biztosítás díjához nyújtott támogatás” című pályázati felhívás egyes rendelkezéseit az alábbiak szerint.

Partner INFO - Veszélyhelyzet: mezőgazdaságot érintő további változások/könnyítések

Tájékoztatjuk, hogy a kormány újabb, a mezőgazdaságot is érintő veszélyhelyzeti rendeleteket jelentetett meg. Az alábbiakban témakörökre bontva olvashatja jelen, aktuális rendelkezések, változások összefoglalóját.

Partner INFO - Felhívás a vadkárok megelőzésére

Tájékoztatjuk, hogy – a vadkárok minél hatékonyabb megelőzése érdekében – az Országos Magyar Vadászati Védegylet (OMVV) és az Agrárkamara a napokban felhívást tett közzé a gazdálkodók részére az alábbiak szerint.

Biztosítottak az uniós és nemzeti támogatások az átmeneti időszakban

Az Európai Unió Tanácsának Mezőgazdasági Különbizottsága 2020. április 6-án elfogadta a Tanács álláspontját a Közös Agrárpolitika 2021-től kezdődő átmeneti időszakban alkalmazandó szabályairól, amely megteremti a jogi lehetőségét az uniós agrártámogatások és az átmeneti nemzeti támogatások továbbvitelének.

Partner INFO - Új konstrukció Agrár Széchenyi Kártya hitelekhez, záruló gépbeszerzési kamattámogatás

Tájékoztatjuk, hogy az Agrárminisztérium (AM) megjelentette azon rendeletét, mely alapján új, teljes körű támogatási konstrukció vehető igénybe az Agrár Széchenyi Kártya (ASZK) hitelekhez kapcsolódóan. Továbbá felhívjuk figyelmét, hogy a szántóföldi növénytermesztéshez szükséges erő- és munkagép beszerzéshez kapcsolódó kamattámogatási kérelmek befogadása felfüggesztésre került az alábbiak szerint.

Partner INFO - Baromfi állatjóléti támogatás 2020: lejáró határidő!

Tájékoztatjuk, hogy zárul a baromfi ágazatban igénybe vehető állatjóléti támogatás idei kérelmezési időszaka.

Honlapunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Rendben