GK logo kalasz
Bemutatkozás


GK logo kalasz
Híreink


GK logo kalasz
Szolgáltatásaink
GK logo kalasz
Bemutatkozás
GK logo kalasz
Híreink
GK logo kalasz
Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

scrollup

fooldal gazdakontrollMi, a Gazda Kontroll Kft. munkatársai, mezőgazdasági szaktanácsadást, pályázatírást és könyvelést vállalunk ügyfeleink számára, ezen felül segítséget nyújtunk gazdaság optimalizálás, gazdaság átadás esetében. Ennek megfelelően partenerink első sorban a mezőgazdasági termelők közül kerülnek ki.

Csapatunk minden tevékenységi körünkbe tartozó feladat kapcsán több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembert tud biztosítani. Több, mint húsz éves szakmai múltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, megbízóink segítségére tudunk lenni, hogy biztonságban érezhessék vállalkozásukat!

 

hungary

pipaSzaktanácsadás,
hogy megfeleljen a jogszabályoknak, hogy a legjobbat hozzuk ki a lehetőségeiből!

pipaGazdaság-optimalizálás,
hogy pénzügyei a legoptimálisabban alakuljanak.

pipaGazdaság átadás,
hogy a generációváltás zökkenőmentes legyen.

pipaPályázatírás,
hogy beruházásai támogatással valósulhassanak meg.

pipaKönyvelés,
hogy ne legyen gondja a számokkal.


Híreink

scrollup

Partner INFO - A VP és a MAHOP pályázati felhívásai – 2020. január 15.

A levelünk mellékletében található összefoglaló táblázattal szeretnénk tájékoztatni a Vidékfejlesztési Program (VP) és a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program (MAHOP) keretében meghirdetett pályázati felhívásokról és a jelenleg is nyitva álló támogatási intézkedések kérelmezési időszakairól.

Partner INFO - Anyatehéntartás támogatása: szaporítási események bejelentése – 2020. január

Felhívjuk figyelmét, hogy az állattenyésztési termeléshez kötött közvetlen támogatások esetén (elsősorban az EU-s és a nemzeti anyatehéntartás támogatásánál) kiemelten ügyelni kell a szaporítási események bejelentésére az alábbiak szerint.

Partner INFO - Élelmiszerlánc-felügyeleti díj – 2020. január

Tájékoztatjuk, hogy az élelmiszerlánc-felügyeleti díj 2019. évre vonatkozó második részletének befizetési határideje a hónap végén lejár.

Partner INFO - Változó talajvédelmi eljárások – hígtrágya-bejelentés

Tájékoztatjuk, hogy módosultak a termőföld védelméről szóló törvény egyes rendelkezései, miáltal változik a talajvédelmi hatóság engedélyével, vagy a hatóság felé történő bejelentéssel végezhető tevékenységek köre az alábbiak szerint.

Partner INFO - Folytatódik a Magyar Méhészeti Nemzeti Program

Tájékoztatjuk, hogy az Agrárminisztérium (AM) megjelentette a Magyar Méhészeti Nemzeti Program 2020-2022. évekre vonatkozó szabályait megállapító rendeletet, így ismét igényelhetők támogatások az intézkedés keretében.

Partner INFO - Cukorrépa-termesztés támogatása: igazolások beküldése – 2020

Az alábbiakban szeretnénk felhívni a cukorrépa-termesztéshez kapcsolódó, termeléshez kötött támogatást igénylő termelők figyelmét egy, a jogcímhez kapcsolódó fontos határidőre.

Partner INFO - Borászat: pezsgő veszteségnormák, bővülő borszőlőjegyzék, e-pincekönyv bejelentés

Tájékoztatjuk, hogy az Agrárminisztérium (AM) módosította a borászati termékek egységes bizonylatolási, nyilvántartási és elszámolási rendjéről, valamint a borkészítésre alkalmas szőlőfajták osztályba sorolásáról szóló rendeleteket az alábbiak szerint.

Partner INFO - A gazdálkodási napló és nitrát adatlap nyomtatványai – 2020

Tájékoztatjuk, hogy már elérhetőek a 2019. évi gazdálkodási napló (web-GN), valamint a nitrát adatlap elektronikus beküldéséhez szükséges nyomtatványok a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) internetes felületén.

Partner INFO - Vetőmag-előállítókra vonatkozó közzétételi határidők – 2020

Tájékoztatjuk, hogy a növényfajták állami elismerését, valamint a szaporítóanyagok előállítását és forgalomba hozatalát szabályozó törvény szerint a vetőmag-előállítónak – az érintett földek területének pontos meghatározásával együtt – a helyi önkormányzat hirdetőtábláján, az illetékes kormányhivatalban, illetve a járási hivatalban közzé kell tennie a vetéstervét.

Honlapunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Rendben