GK logo kalasz
Bemutatkozás


GK logo kalasz
Híreink


GK logo kalasz
Szolgáltatásaink
GK logo kalasz
Bemutatkozás
GK logo kalasz
Híreink
GK logo kalasz
Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

scrollup

fooldal gazdakontrollMi, a Gazda Konroll Kft. munkatársai, mezőgazdasági taktanácsadást, pályázatírást és könyvelést vállalunk ügyfeleink számára, ezen felül segítséget nyújtunk gazdaság optimalizálás, gazdaság átadás esetében. Ennek megfelelően partenerink első sorban a mezőgazdasági termelők közül kerülnek ki.

Csapatunk minden tevékenységi körünkbe tartozó feladat kapcsán több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembert tud biztosítani. Több, mint húsz éves szakmai múltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, megbízóink segítségére tudunk lenni, hogy biztonságban érezhessék vállalkozásukat!

 

hungary

pipaSzaktanácsadás,
hogy megfeleljen a jogszabályoknak, hogy a legjobbat hozzuk ki a lehetőségeiből!

pipaGazdaság-optimalizálás,
hogy pénzügyei a legoptimálisabban alakuljanak.

pipaGazdaság átadás,
hogy a generációváltás zökkenőmentes legyen.

pipaPályázatírás,
hogy beruházásai támogatással valósulhassanak meg.

pipaKönyvelés,
hogy ne legyen gondja a számokkal.


Híreink

scrollup

Partner INFO - Termőföld kifüggesztések 2019.09.09.

Mellékelten küldjük az aktuális termőföld kifüggesztések településlistáit.

Partner INFO - Növényvédelmi gépek felülvizsgálata: induló képzés, végzésre jogosultak listája

A növényvédelmi tevékenységről szóló minisztériumi rendelet közelmúltban történt módosítását követően már a gyakorlatban is kötelezővé vált a permetező gépek műszaki állapotának időszakos felülvizsgálata.

Partner INFO - A VP és a MAHOP pályázati felhívásai – 2019. szeptember 5.

A levelünk mellékletében található összefoglaló táblázattal szeretnénk tájékoztatni a Vidékfejlesztési Program (VP) és a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program (MAHOP) keretében meghirdetett pályázati felhívásokról és a jelenleg is nyitva álló támogatási intézkedések kérelmezési időszakairól.

Partner INFO - Borászati termékek krízislepárlási támogatása

Tájékoztatjuk, hogy – az európai borpiaci helyzetre tekintettel idén bevezetendő szőlő/bor ágazati intézkedések keretében – az Agrárminisztérium (AM) megjelentette a borászati termékek krízislepárlási támogatásáról szóló rendeletet.

Partner INFO - Tenyészbika-támogatás: elérhető a kérelmező nyomtatvány

Tájékoztatjuk, hogy az Agrárminisztérium (AM) megjelentette a szarvasmarha- és bivalytenyésztők részére nyújtandó, tenyészbika tenyésztésbe állításához igényelhető, csekély összegű (de minimis) támogatás feltételeit megállapító rendeletet.

Döntött az unió: komoly szabályozásokat vezethetnek be Európában az aszály miatt

Az Európai Unió tagállamai a napokban elfogadtak több olyan támogatási intézkedést is, amelyekre a bizottság az aszály miatt tett javaslatot. Céljuk, hogy enyhítsék a mezőgazdasági termelők kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt felmerült pénzügyi nehézségeit, és javítsák az állatok számára szükséges takarmány hozzáférhetőségét.

Fontos lesz a környezet- és éghajlatvédelem a 2020 utáni közös agrárpolitikában

A következő időszaki közös agrárpolitikát (KAP) meghatározó jogszabálytervezetek jelenleg még mindig tárgyalás alatt vannak, azt viszont már most nagy valószínűséggel ki lehet jelenteni, hogy a környezet- és klímavédelmi intézkedések a korábbiaknál nagyobb hangsúlyt kapnak a jövőben.

Partner INFO - A HMKÁ vetésváltási szabályai – 2019. ősz

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatást nyújtani a számos támogatás igénybevétele esetén (pl.: Egységes területalapú támogatás /SAPS/, Zöldítés, Natura 2000, AKG, stb.) kötelezően betartandó, ún. „Helyes Mezőgazdasági és Környezeti Állapot” (HMKÁ) vetésváltási előírásairól.

Partner INFO - Történelmi bázisjogosultságok: lejáró átírási határidő – 2019

Tájékoztatjuk, hogy a történelmi bázisjogosultságok átírására (átruházás/ideiglenes átengedés) vonatkozó kérelmek beadási határideje hamarosan lejár.

Honlapunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Rendben