GK logo kalasz
Bemutatkozás


GK logo kalasz
Híreink


GK logo kalasz
Szolgáltatásaink
GK logo kalasz
Bemutatkozás
GK logo kalasz
Híreink
GK logo kalasz
Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

scrollup

fooldal gazdakontrollMi, a Gazda Kontroll Kft. munkatársai, mezőgazdasági szaktanácsadást, pályázatírást és könyvelést vállalunk ügyfeleink számára, ezen felül segítséget nyújtunk gazdaság optimalizálás, gazdaság átadás esetében. Ennek megfelelően partenerink első sorban a mezőgazdasági termelők közül kerülnek ki.

Csapatunk minden tevékenységi körünkbe tartozó feladat kapcsán több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembert tud biztosítani. Több, mint húsz éves szakmai múltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, megbízóink segítségére tudunk lenni, hogy biztonságban érezhessék vállalkozásukat!

 

hungary

pipaSzaktanácsadás,
hogy megfeleljen a jogszabályoknak, hogy a legjobbat hozzuk ki a lehetőségeiből!

pipaGazdaság-optimalizálás,
hogy pénzügyei a legoptimálisabban alakuljanak.

pipaGazdaság átadás,
hogy a generációváltás zökkenőmentes legyen.

pipaPályázatírás,
hogy beruházásai támogatással valósulhassanak meg.

pipaKönyvelés,
hogy ne legyen gondja a számokkal.


Híreink

scrollup

Partner INFO - Megjelent a „Nem mezőgazdasági tevékenységek beindítása és fejlesztése” című pályázati felhívás

Tájékoztatjuk, hogy a Miniszterelnökség megjelentette a „Nem mezőgazdasági tevékenységek beindítására és fejlesztésére irányuló beruházások támogatása” című pályázati felhívást. (A korábbi turisztikai pályázatokhoz hasonlatos intézkedés.)

Partner INFO - Termőföld kifüggesztések 2017.01.02.

Mellékelten küldjük az aktuális termőföld kifüggesztések településlistáit.

Partner INFO - Pályázat vízvédelmi célú nem termelő beruházásokra

Tájékoztatjuk, hogy a Miniszterelnökség megjelentette a „Vízvédelmi célú nem termelő beruházások: létesítmények kialakítása, fejlesztése” című pályázati felhívást.

Partner INFO - Megjelentek a halgazdálkodási pályázatok

Tájékoztatjuk, hogy a Miniszterelnökség megjelentette a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program (MAHOP) több pályázati felhívását is, melyek a következők:

Partner INFO - Pályázatok, támogatások – fontos a vállalt kötelezettségek ellenőrzése

Számos esetben előfordul, hogy egy nyertes pályázatot követően, a kérelemben vállalt kötelezettségek maradéktalan teljesítésére – főként az idő előrehaladtával – már nem fordítanak kellő figyelmet az érintett termelők.

Partner INFO - Változó borászati törvények, módosuló földforgalmi szabályok

Tájékoztatjuk Önöket, hogy módosult a szőlőtermesztésről és a borgazdálkodásról, valamint a hegyközségekről szóló törvény, továbbá változtak a kapcsolódó földforgalmi szabályok is (nem csak a szőlőtermelőkre vonatkozóan).

Partner INFO - A vízkészletjárulék számításához kapcsolódó tájékoztató

Az Európai Unió döntése értelmében a tagállamoknak meg kell felelniük az ún. Víz Keretirányelv előírásainak, miszerint a vízszolgáltatásoknál figyelembe kell venni a költség-visszatérülés elvét, és díjat kell megállapítani a különböző használók felé. Emiatt Magyarországon meg kellett szüntetni a 2006. január 1. óta életben lévő vízkészletjárulék-fizetési mentességet az öntözési, rizstermelési és halgazdasági vízhasználat esetén.

Honlapunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Rendben