GK logo kalasz
Bemutatkozás


GK logo kalasz
Híreink


GK logo kalasz
Szolgáltatásaink
GK logo kalasz
Bemutatkozás
GK logo kalasz
Híreink
GK logo kalasz
Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

scrollup

fooldal gazdakontrollMi, a Gazda Kontroll Kft. munkatársai, mezőgazdasági szaktanácsadást, pályázatírást és könyvelést vállalunk ügyfeleink számára, ezen felül segítséget nyújtunk gazdaság optimalizálás, gazdaság átadás esetében. Ennek megfelelően partenerink első sorban a mezőgazdasági termelők közül kerülnek ki.

Csapatunk minden tevékenységi körünkbe tartozó feladat kapcsán több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembert tud biztosítani. Több, mint húsz éves szakmai múltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, megbízóink segítségére tudunk lenni, hogy biztonságban érezhessék vállalkozásukat!

 

hungary

pipaSzaktanácsadás,
hogy megfeleljen a jogszabályoknak, hogy a legjobbat hozzuk ki a lehetőségeiből!

pipaGazdaság-optimalizálás,
hogy pénzügyei a legoptimálisabban alakuljanak.

pipaGazdaság átadás,
hogy a generációváltás zökkenőmentes legyen.

pipaPályázatírás,
hogy beruházásai támogatással valósulhassanak meg.

pipaKönyvelés,
hogy ne legyen gondja a számokkal.


Híreink

scrollup

Partner INFO - Veszélyhelyzet: mezőgazdaságot is érintő adó- és járulékkedvezmények

Tájékoztatjuk, hogy a kormány – a veszélyhelyzettel kapcsolatos gazdaságvédelmi akcióterv keretében – kibővítette azon működési főtevékenységek körét, amelyek esetén a vállalkozások mentesülhetnek bizonyos adó- és járulékfizetési kötelezettségek alól.

Partner INFO - Támogatásokkal kapcsolatos rendelet-módosítások – 2020. április

Tájékoztatjuk, hogy az Agrárminisztérium (AM) több támogatási jogcímmel kapcsolatban rendelet-módosítást jelentetett meg.

Partner INFO - Országos tűzgyújtási tilalom – 2020. április

Felhívjuk figyelmét, hogy 2020. április 10-től – a fokozott erdőtűz kockázat miatt – az ország teljes területén életbe lépett a tűzgyújtási tilalom.

Partner INFO - Tájékoztató a gazdaságvédelmi akciótervről

Tájékoztatjuk, hogy a Kormány – a veszélyhelyzet miatti gazdasági válság kezelése érdekében – gazdaságvédelmi akciótervet hirdetett. A részleteket tartalmazó jogszabályok még nem jelentek meg (az előzetes, már ismert „gyorsintézkedéseket” ide nem számítva), de a közeljövőben folyamatosan várható az akcióterv részét képező csomagok megjelenése.

Partner INFO - Közös Agrárpolitikával kapcsolatos EU-s hírek

A járványhelyzetre is tekintettel az EU illetékes szervei folyamatosan vizsgálják a Közös Agrárpolitika (KAP) keretén belüli lehetőségeket a gazdálkodók megsegítése céljából, emellett tovább folynak az egyeztetések a következő pénzügyi ciklus alapjairól, leendő szabályairól.

Partner INFO - EMVA-s beruházások könnyítései: teljes intézkedés-lista

Előző napi hírszolgáltatásunkban már olvashatott információkat az EMVA-s beruházási pályázatokkal kapcsolatos könnyített szabályozásról.

Partner INFO - Egységes kérelem 2020: megjelentek a segédletek

Tájékoztatjuk, hogy megjelent a 2020. évi egységes kérelem (EK) benyújtásáról szóló Magyar Államkincstár közlemény, mely az EK beadásához kapcsolódó tájékoztatókat, segédleteket is tartalmazza.

Partner INFO - Vészhelyzet miatti könnyítések EMVA-s beruházások esetén

Tájékoztatjuk, hogy az Agrárminisztérium (AM) EMVA-s beruházási pályázatokkal kapcsolatos közleményt jelentetett meg, melyben – a projektek megvalósításának segítése érdekében – könnyített szabályozást vezetnek be a határidők, az indikátorok és a pénzügyi elszámolások teljesítésében az alábbiak szerint.

Partner INFO - Megnyílt a 2020-as egységes kérelem felülete

Tájékoztatjuk, hogy megnyílt a 2020. évi egységes kérelem (EK) elektronikus kitöltő felülete, mely a Magyar Államkincstár honlapján keresztül érhető el.

Honlapunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Rendben