GK logo kalasz
Bemutatkozás


GK logo kalasz
Híreink


GK logo kalasz
Szolgáltatásaink
GK logo kalasz
Bemutatkozás
GK logo kalasz
Híreink
GK logo kalasz
Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

scrollup

fooldal gazdakontrollMi, a Gazda Konroll Kft. munkatársai, mezőgazdasági taktanácsadást, pályázatírást és könyvelést vállalunk ügyfeleink számára, ezen felül segítséget nyújtunk gazdaság optimalizálás, gazdaság átadás esetében. Ennek megfelelően partenerink első sorban a mezőgazdasági termelők közül kerülnek ki.

Csapatunk minden tevékenységi körünkbe tartozó feladat kapcsán több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembert tud biztosítani. Több, mint húsz éves szakmai múltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, megbízóink segítségére tudunk lenni, hogy biztonságban érezhessék vállalkozásukat!

 

hungary

pipaSzaktanácsadás,
hogy megfeleljen a jogszabályoknak, hogy a legjobbat hozzuk ki a lehetőségeiből!

pipaGazdaság-optimalizálás,
hogy pénzügyei a legoptimálisabban alakuljanak.

pipaGazdaság átadás,
hogy a generációváltás zökkenőmentes legyen.

pipaPályázatírás,
hogy beruházásai támogatással valósulhassanak meg.

pipaKönyvelés,
hogy ne legyen gondja a számokkal.


Híreink

scrollup

Fontos lesz a környezet- és éghajlatvédelem a 2020 utáni közös agrárpolitikában

A következő időszaki közös agrárpolitikát (KAP) meghatározó jogszabálytervezetek jelenleg még mindig tárgyalás alatt vannak, azt viszont már most nagy valószínűséggel ki lehet jelenteni, hogy a környezet- és klímavédelmi intézkedések a korábbiaknál nagyobb hangsúlyt kapnak a jövőben.

Partner INFO - A HMKÁ vetésváltási szabályai – 2019. ősz

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatást nyújtani a számos támogatás igénybevétele esetén (pl.: Egységes területalapú támogatás /SAPS/, Zöldítés, Natura 2000, AKG, stb.) kötelezően betartandó, ún. „Helyes Mezőgazdasági és Környezeti Állapot” (HMKÁ) vetésváltási előírásairól.

Partner INFO - Történelmi bázisjogosultságok: lejáró átírási határidő – 2019

Tájékoztatjuk, hogy a történelmi bázisjogosultságok átírására (átruházás/ideiglenes átengedés) vonatkozó kérelmek beadási határideje hamarosan lejár.

Partner INFO - Agrárkár-enyhítési hozzájárulás 2019 – lejáró határidő!

Ismételten felhívjuk figyelmét, hogy az agrárkár-enyhítési hozzájárulást legkésőbb szeptember 15. napjáig beérkezőleg kell befizetni a Magyar Államkincstár kárenyhítési lebonyolítási számlájára, banki átutalással.

Partner INFO - Jogszerű földhasználattal kapcsolatos felszólítások – 2019

Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Államkincstár megkezdi a támogatás-igényléssel érintett területekre vonatkozó jogszerű földhasználattal kapcsolatos felszólító végzések kiküldését.

Partner INFO - Tájékoztató az őstermelők adózási szabályairól és az évközi változásokról – 2019

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) új, frissített összefoglalót tett közzé „Mezőgazdasági őstermelő magánszemély adózásának alapvető szabályai 2019.” címmel.

Partner INFO - AKG és ÖKO támogatás: tápanyag-gazdálkodási tervek – 2019

Tájékoztatjuk, hogy az „Agrár-környezetgazdálkodási kifizetés” (AKG) és az „Ökológiai gazdálkodásra történő áttérés, ökológiai gazdálkodás fenntartása” (ÖKO) intézkedések előírásai szerint az érintett termelőknek évente tápanyag-gazdálkodási tervet kell készíteniük, melyet be is kell küldeni a NÉBIH részére.

Partner INFO - A főnövény betakarítási időpontjának bejelentése

A zöldítési támogatásnál az ún. terménydiverzifikáció szempontjából az adott táblán az a növény vehető figyelembe, amelyik a május 1-jétől szeptember 30-ig terjedő időszakban a leghosszabb ideig van jelen a területen. Ezen kultúrákat a Magyar Államkincstár az egységes kérelemben (EK) bejelentett vetési és betakarítási időpontok alapján határozza meg.

Partner INFO - Agrárkamarai tagdíj 2019 – lejáró határidő!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2019. évi agrárkamarai tagdíj befizetési határideje a mai napon lejár.

Honlapunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Rendben