GK logo kalasz
Bemutatkozás


GK logo kalasz
Híreink


GK logo kalasz
Szolgáltatásaink
GK logo kalasz
Bemutatkozás
GK logo kalasz
Híreink
GK logo kalasz
Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

scrollup

fooldal gazdakontrollMi, a Gazda Konroll Kft. munkatársai, mezőgazdasági taktanácsadást, pályázatírást és könyvelést vállalunk ügyfeleink számára, ezen felül segítséget nyújtunk gazdaság optimalizálás, gazdaság átadás esetében. Ennek megfelelően partenerink első sorban a mezőgazdasági termelők közül kerülnek ki.

Csapatunk minden tevékenységi körünkbe tartozó feladat kapcsán több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembert tud biztosítani. Több, mint húsz éves szakmai múltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, megbízóink segítségére tudunk lenni, hogy biztonságban érezhessék vállalkozásukat!

 

hungary

pipaSzaktanácsadás,
hogy megfeleljen a jogszabályoknak, hogy a legjobbat hozzuk ki a lehetőségeiből!

pipaGazdaság-optimalizálás,
hogy pénzügyei a legoptimálisabban alakuljanak.

pipaGazdaság átadás,
hogy a generációváltás zökkenőmentes legyen.

pipaPályázatírás,
hogy beruházásai támogatással valósulhassanak meg.

pipaKönyvelés,
hogy ne legyen gondja a számokkal.


Híreink

scrollup

Partner INFO - AKG és ÖKO támogatás: tápanyag-gazdálkodási tervek – 2019

Tájékoztatjuk, hogy az „Agrár-környezetgazdálkodási kifizetés” (AKG) és az „Ökológiai gazdálkodásra történő áttérés, ökológiai gazdálkodás fenntartása” (ÖKO) intézkedések előírásai szerint az érintett termelőknek évente tápanyag-gazdálkodási tervet kell készíteniük, melyet be is kell küldeni a NÉBIH részére.

Partner INFO - A főnövény betakarítási időpontjának bejelentése

A zöldítési támogatásnál az ún. terménydiverzifikáció szempontjából az adott táblán az a növény vehető figyelembe, amelyik a május 1-jétől szeptember 30-ig terjedő időszakban a leghosszabb ideig van jelen a területen. Ezen kultúrákat a Magyar Államkincstár az egységes kérelemben (EK) bejelentett vetési és betakarítási időpontok alapján határozza meg.

Partner INFO - Agrárkamarai tagdíj 2019 – lejáró határidő!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2019. évi agrárkamarai tagdíj befizetési határideje a mai napon lejár.

Partner INFO - Új támogatási jogcím szarvasmarha- és bivalytenyésztők részére

Az Agrárminisztérium (AM) közleménye alapján tájékoztatjuk, hogy várhatóan szeptemberben új támogatási jogcím nyílik meg szarvasmarha- és bivalytenyésztők részére.

Partner INFO - Termőföld kifüggesztések 2019.08.11.

Mellékelten küldjük az aktuális termőföld kifüggesztések településlistáit.

Partner INFO - Borászati melléktermékek begyűjtéséhez alkalmazandó költségtérítési összegek – 2019/2020

Tájékoztatjuk, hogy megjelent a Magyar Államkincstár azon közleménye, amely alapján meghatározhatók a 2019/2020-as borpiaci évre vonatkozó támogatási összegek a borászati melléktermékek lepárlásának közösségi támogatásához.

Partner INFO - Növényvédelmi gépek kötelező időszakos műszaki felülvizsgálata

Felhívjuk figyelmét, hogy a növényvédelmi tevékenységről szóló minisztériumi rendelet legutóbbi módosítása alapján kötelezővé válik a permetező gépek műszaki állapotának időszakos felülvizsgálata.

Partner INFO - A VP és a MAHOP pályázati felhívásai – 2019. augusztus 6.

A levelünk mellékletében található összefoglaló táblázattal szeretnénk tájékoztatni a Vidékfejlesztési Program (VP) és a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program (MAHOP) keretében meghirdetett pályázati felhívásokról és a jelenleg is nyitva álló támogatási intézkedések kérelmezési időszakairól.

Partner INFO - Borászati adatszolgáltatás – 2019. augusztus

Tájékoztatjuk a hegyközségi tagokat és a pincészeteket, hogy a borpiaci év végét (július 31.) követő kötelező borászati adatszolgáltatás dokumentumait az egyszerűsített adóraktár engedélyesének, valamint a kisüzemi bortermelőnek minden évben augusztus 1 – 15. között kell benyújtania a gazdasági aktáját vezető hegybíró részére (a július 31-i állapot szerint).

Honlapunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Rendben