GK logo kalasz
Bemutatkozás


GK logo kalasz
Híreink


GK logo kalasz
Szolgáltatásaink
GK logo kalasz
Bemutatkozás
GK logo kalasz
Híreink
GK logo kalasz
Szolgáltatásaink

Bemutatkozás

scrollup

fooldal gazdakontrollMi, a Gazda Kontroll Kft. munkatársai, mezőgazdasági szaktanácsadást, pályázatírást és könyvelést vállalunk ügyfeleink számára, ezen felül segítséget nyújtunk gazdaság optimalizálás, gazdaság átadás esetében. Ennek megfelelően partenerink első sorban a mezőgazdasági termelők közül kerülnek ki.

Csapatunk minden tevékenységi körünkbe tartozó feladat kapcsán több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembert tud biztosítani. Több, mint húsz éves szakmai múltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, megbízóink segítségére tudunk lenni, hogy biztonságban érezhessék vállalkozásukat!

 

hungary

pipaSzaktanácsadás,
hogy megfeleljen a jogszabályoknak, hogy a legjobbat hozzuk ki a lehetőségeiből!

pipaGazdaság-optimalizálás,
hogy pénzügyei a legoptimálisabban alakuljanak.

pipaGazdaság átadás,
hogy a generációváltás zökkenőmentes legyen.

pipaPályázatírás,
hogy beruházásai támogatással valósulhassanak meg.

pipaKönyvelés,
hogy ne legyen gondja a számokkal.


Híreink

scrollup

Partner INFO - Sertés állatjóléti kifizetési kérelmek: változik az ügyintézés eljárásrendje

Tájékoztatjuk, hogy – a fennálló járványhelyzet miatt – módosul a hízósertés és tenyészkoca állatjóléti kifizetési kérelmek ügyintézésének eljárásrendje az alábbiak szerint.

Partner INFO - Adategyeztetés több tartási hellyel rendelkező állattartók számára

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) közleménye alapján tájékoztatjuk, hogy a több tartási hellyel rendelkező állattartóknak nyilatkozniuk kell a pontos tartási adatokról az e célra létrehozott elektronikus felületen az alábbiak szerint.

Partner INFO - Dohány szerkezetátalakítási program: kötelezettség-megosztás – 2020

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni az érintett termelőket a dohány szerkezetátalakítási nemzeti programban történő 2020. évi kötelezettség-megosztás szabályairól.

Partner INFO - Baromfi- és sertéstartás: megjelent az új telepfejlesztési pályázat

Tájékoztatjuk, hogy az EMVA támogatások Irányító Hatósága (IH) megjelentette a „Baromfi- és sertéstartó telepek járványvédelmi rendszereinek fejlesztése” című pályázati felhívást.

Partner INFO - Munkáltatói igazolás kijárási korlátozás esetére

Mellékelten küldjük a kijárási korlátozás idejére - kollégáink által - készített munkáltatói igazolás sablont, melynek célja a mezőgazdasági munkák zavartalan végzése.

Partner INFO - Nitrátjelentés 2020 – lejáró határidő!

Ismételten felhívjuk figyelmét, hogy a nitrátérzékeny területen gazdálkodóknak folyamatos nyilvántartást kell vezetniük a gazdálkodási napló tápanyag-gazdálkodásra, trágyázásra, parcellaművelési adatokra, valamint állattartásra vonatkozó lapjain (ha van állattartás), vagy ennek megfelelő adattartalommal.

Partner INFO - Szőlészeti/borászati és egyéb adminisztratív ellenőrzések

Felhívjuk – elsősorban – a szőlészek/borászok figyelmét (de más ágazati szereplőknél is hasonló események várhatók), hogy a fennálló járványhelyzet idejére a hegybírókat külön nyilvántartási és ültetvény-ellenőrzési feladatokkal bízták meg, ugyanakkor más hatóságok is adminisztratív ellenőrzésekbe kezdtek.

Partner INFO - Fagykárok bejelentése – 2020. tavasz

Az elmúlt napokban átmenetileg téliesre fordult időjárásra és a bekövetkezett fagyokra is tekintettel felhívjuk a káreseménnyel érintettek figyelmét, hogy a természeti károkra (nem csak fagy!) vonatkozóan csak abban az esetben igényelhető agrárkár-enyhítési kifizetés, ha a kárt szabályszerűen és időben bejelentik a termelők!

Partner INFO - Rókák veszettség elleni vakcinázása 2020 tavasz – legeltetési tilalom

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) tájékoztatása alapján felhívjuk figyelmét, hogy 2020. április 4. és április 19. napja között zajlik hazánkban a rókák veszettség elleni tavaszi vakcinázása.

Honlapunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Rendben