gk logo header Partnertérkép Kérjünk lépjen be a portálon keresztül a rendszer eléréséhez!


Partnertérképünk segítségével ügyfeleink nyomon követhetik gazdaságuk földterületeit, kultúráit és az igényelt támogatásokat. Ezeken kívül vizuális információt szerezhetnek a bérletek lejáratáról.

A szűrők segítségével átláthatóan megtekinthetik, hogy egy adott terület, hol is található pontosan a táblák közül. Szűrési lehetőség van többek közt növény kultúrára, földhasználati lejáratra, földhasználóra (ha egy gazdaság több néven is szerepel) vagy támogatási formákra is.

A területekre kattintva az adott terület legfontosabb adatai tekinthetők meg, mint például a blokkazonosító, területet művelő gazda, helyrajzi szám, terület méret, hasznosítási kód, jelenlegi kultúra illetve az, hogy az adott területen mely támogatások kerültek leigénylésre.

Partner térképünk az olyan gazdálkodók számára is nagy érték lehet, ahol a családon belül több gazdálkodási egység is van, hiszen lehetőség van térképen az egyes gazdálkodók kiválasztására. Így meg lehet jeleníteni akár az egész gazdaság összes használt területét is vagy csak az adott gazda területeit.

A felület használata díjköteles, mely egyedi árképzésű, így amennyiben felkeltette érdeklődését a felület, kérjük, írjon nekünk emailt az info@gazdakontroll.hu email címre!

 

 

- igényelt támogatások térképes megjelenítése - bérletek nyomon követése táblaszinten- gazdálkodói csoport átnézeti térképe - szűrhető táblarajzok -