EIP AGRI – Európai Mezőgazdasági Innovációs Partnerség

A magyar agrárium számára kiemelkedően fontos, hogy hazánkban is megvalósuljanak olyan kutatási programok és fejlesztések, amelyek kitörési pontjait adhatják a jövő versenyképes mezőgazdaságának.

Cégcsoportunk felismerve ennek szükségszerűségét több olyan hazai innovációs projekt élére állt, amelyekben a folyamatok a kutatók, mezőgazdasági termelők, szaktanácsadók együttműködésének köszönhetően olyan eredményekkel kecsegtetnek, amelyek a mezőgazdasági termelés hatékonyságát és eredményezőségét jelentős mértékben befolyásolhatják.

A Vidékfejlesztési Program és az Európai Mezőgazdasági Innovációs Partnerség kiváló lehetőséget kínált arra, hogy ezek a mezőgazdasági termelők igényei alapján megfogalmazott projektek megfelelő finanszírozásra is találjanak.

Az EIP finanszírozás nagy előnye, hogy a kutatási feladatok támogatása mellett jelentős összegű, magas támogatási arányú forrást (intenzitás: 65-95%!) biztosít a projektekhez, ezáltal vonzó lehetőséget kínálva a gazdálkodók részére.

Alább röviden bemutatjuk projektjeinket. További részletekkel kapcsolatban állunk rendelkezésükre, illetve várjuk ötleteiket, együttműködési javaslataikat egy esetleges új innovációs projekt közös kidolgozásának tárgyában.

Kérdéseikkel, észrevételeikkel keressék Kopácsi Beatrix kolléganőnket az alábbi elérhetőségeken:
Tel.: +36-70/944-8697;
e-mail: kopacsib@gazdakontroll.hu.