Meghívó szakmai továbbképzésre – szójatermesztés

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét azokra az oktatásokra, amelyet a Magyar Szója és Fehérjenövény Egyesület idén is megszervez!
2024. február 20-án Győrben, február 21-én Zalaegerszegen, február 27-én Miskolcon és február 29-én Bükkösdön tartunk 1 napos oktatást a szójatermesztés tárgykörében. Az időpontokat, helyszíneket és részletes programot is tartalmazó meghívót csatoltan küldjük. Igyekeztünk olyan szakmai programot összeállítani, amely széles termelői körben érdeklődésre tarthat számot.

Az oktatás részvételi díja az egyesületi tagoknak 20.000 Ft + ÁFA/fő/nap, nem egyesületi tagoknak 25.000 Ft + ÁFA/fő/nap. Nem egyesületi tagok számára a részvételi díj az oktatás költsége mellett egyidejűleg magába foglalja számukra az egyesületi tagsági díjat is az idei 2024-es évre.

Jelentkezését a csatolt jelentkezési lapon, az info@magyarszoja.hu e-mail címre küldheti el. Az oktatási díjról számlát küldünk, amit banki átutalással rendezhet.

Nagyon bízunk benne, hogy minél többen élni fognak ezzel a lehetőséggel!

Hasznos információk:

  1. Kérjük, hogy az oktatás megkezdése előtt fél órával már szíveskedjenek megérkezni!
  2. A győri rendezvény helyszínén a Kamara szomszédságában lévő Révai parkolóházban javasoljuk a parkolást.
  3. Zalaegerszegen a parkolás az épület melletti Spar parkolóban lehetséges. Kérjük, hogy ide parkoljanak, mivel a Platán Center előtt a vásárlóknak, az épület mögött pedig az ott dolgozóknak vannak a parkolóhelyek fenntartva!
  4. Miskolcon a parkolás a közeli bevásárló központ parkolójában lehetséges.

 

Melléklet:
Meghivo_2024.pdf
jelentkezesi_lap.docx