Referenciák

Saját referenciákÜgyfelek referenciái

2008 és 2015 között az Új Magyarország Vidékfejlesztési Programban, majd 2016-tól a Vidékfejlesztési Programban több száz sikeres pályázati projektet vezettek le kollégáink.


A teljesség igénye nélkül bemutatunk néhány megvalósult fejlesztést az alábbiakban!

Pályázó partnerünk:
Kerchner Gergely – Hercegkút
 Pályázat megnevezése:
 VP-Szarvasmarhatartó telepek korszerűsítése
 Elnyert támogatás összege:
 10.158.900 Ft
Kerchner Gergely vállalkozásának székhelye Hercegkúton van, a hozzá kapcsolódó állattartó telep pedig Tiszacsermelyen. A Szarvasmarhatartó telepek korszerűsítése pályázat keretein belül, fiatal gazdálkodóként 60%-os támogatás intenzitással vásárolt pótkocsit, trágyaszóró pótkocsit, csillagkerekes rendsodrót és magasnyomású mosót Charolais állomány tartásához kapcsolódóan.
Pályázó partnerünk:
Sipos Ede József – Mórichida
 Pályázat megnevezése:
 VP – Juh- és kecsketartó telepek korszerűsítése
 Elnyert támogatás összege:
 15.689.000 Ft
Sipos Ede József 1975 óta folytat juhtenyésztést a Győr-Moson-Sopron megyei Mórichidán. A mintegy 400 db Lacaune anyajuhból, 10 tenyészkosból és szaporulatukból álló állomány tartásához kapcsolódó eszközöket, gépeket szerzett be a projekt keretein belül, így fűkaszával, rendkezelővel, rendterítővel, bálázóval, bálafóliázóval korszerűsítette a takarmánykészítő gépsorát. Ezeken kívül takarmánykiosztó kocsit, tápkeverőt, bárányitató automatákat, válogató karámrendszert, körmölő kalodát, valamint magasnyomású mosóberendezést vásárolt 50%-os támogatásintenzitással.
Pályázó partnerünk:
Trabach Tibor Zoltán – Cserkeszőlő
 Pályázat megnevezése:
 VP – Kisméretű terménytároló, -szárító és -tisztító építése, korszerűsítése
 Elnyert támogatás összege:
 18.809.142 Ft
Trabach Tibor Zoltán cserkeszőlői partnerünkkel már több, mint tíz éve dolgozunk együtt pályázati projektekben.
Jelen beruházás keretében egy kisméretű terménytároló siló építését kezdte meg, melyet a VP-s támogatás segítségével 2018 nyarán fejezett be.
Pályázó partnerünk:
Kállai Zoltán – Gacsály
 Pályázat megnevezése:
 VP-Éghajlatváltozáshoz kapcsolódó és időjárási kockázatok megelőzését szolgáló beruházások támogatása
 Elnyert támogatás összege:
 19.999.999 Ft
Kállai Zoltán gacsályi gazdálkodó 2010-ben telepített 6,5 ha nagyságú intenzív almaültetvényének támrendszerét cserélte ki korszerű, jégvédő háló tartására is alkalmas beton támrendszerre a VP-s pályázat segítségével.
Pályázó partnerünk:
Trabach János Levente – Cserkeszől
ő
 Pályázat megnevezése:
 VP – Kisméretű terménytároló, -szárító és -tisztító építése, korszerűsítése
 Elnyert támogatás összege:
 31.726.351 Ft
Trabach János Levente cserkeszőlői családi gazdálkodó régi partnerünk. Szántóföldi növénytermesztéssel és borszőlő termesztéssel is foglalkozik. A VP-s támogatás segítségével 2018-ben egy korszerű, napelemmel is felszerelt, acélszerkezetes magtárat létesített.

A pályázatokhoz kapcsolódóan kötelező elemként vállalható, hogy a megvalósult beruházás vagy fejlesztés eredményét bemutatják a weben. Ez a felület erre ad lehetőséget Partnereink részére!

Hima Tímea 2014-ben nyert el támogatást az Új Magyarország Vidékfejlesztési Programban egyéni vállalkozása beindítására. Az elmúlt években a pályázat segítségével sikeresen felépítette gazdaságát. A vállalkozás mára a magyar agrárium egyik fontos családi vállalkozásává vált.


„Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap – vidéki területekbe beruházó Európa”