Szakmai Partnertalálkozó 2022

Hagyományunkhoz híven november 3-án és 10-én ismét megrendeztük szakmai partnertalálkozóinkat Tiszafüreden és Péren. A két rendezvényen több, mint 150 partnergazdaságunk vett részt. A résztvevők minisztériumi előadóink lévén első kézből értesülhettek az új Közös Agrárpolitika intézkedéseiről, támogatási rendszeréről, valamint a változó mezőgazdasági jogi környezetről.

Mindezek mellett partnereink információkat kaptak az új vetésváltási rendszerről és arról is, hogy miért fontos a fehérjenövények szerepe a vetésforgóban. Arról, hogy a támogatások mellé megfelelő banki források is rendelkezésre állnak, az MKB és Takarékbank Agrárpartner programjának vezető agrárszakértője tájékoztatta az egybegyűlteket.

Cégünk továbbra is kiemelten fontosnak tartja, hogy partnereink első kézből értesüljenek a legaktuálisabb gazdálkodásukat érintő támogatási lehetőségekről, információkról. Az ismeretek átadására a partnertalálkozók kiváló lehetőséget biztosítanak, nemcsak az előadások időszerűsége, hanem az egymással és előadókkal való közvetlen szakmai beszélgetéseknek köszönhetően is.

A partnertalálkozó előadásainak anyagai elérhetők itt.